ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Βιβλίο για την Λετίσια της Ισπανίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Βιβλίο για την Λετίσια της Ισπανίας

Ο Alonso Guerrero Perez πρώην σύζυγος της βασίλισσας της Ισπανίας έγραψε ένα βιβλίο που λέγεται πως είναι εμπνευσμένο από την σχέση του με την Λετίσια.

Στο βιβλίο  με τίτλο El Amor de Penny Robinson ο κεντρικός χαρακτήρας ερωτεύεται δύο γυναίκες την Laura και την Nene οι οποίες πιστεύεται ότι βασίζονται στην Λετίσια

Αυτός  περιγράφει πώς τράβηξε μια γυμνή φωτογραφία της πρώτης του αγάπης Laura, ενώ η Nene γίνεται, στην συνέχεια της ιστορίας, βασίλισσα.

Ο 55χρονος καθηγητής Λυκείου παντρεύτηκε την Λετίσια το 1998 ύστερα από σχέση 10 χρόνων, όταν η βασίλισσα της Ισπανίας ήταν 16 ετών, και χώρισαν το 1999.

Η Λετίσια γνώρισε τον Φελίπε το 2002 όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό 24 Horas και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον επόμενο χρόνο και παντρεύτηκαν το 2004.

Το 2005 εκδόθηκε ένα άλλο βιβλίο για αυτήν που ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρλος πίστευε πως η Λετίσια ήταν απειλή για την χώρα.

Δημοσκοπήσεις έχουν δείξει πως ο θεσμός της βασιλείας έχει γίνει περισσότερο αποδεκτός στην Ισπανία εξαιτίας του Φελίπε και της Λετίσια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325163-GIA-TEN-SCHESE-TOY-ME-TEN-BASILISSA-Biblio-gia-ten-Letisia-tes-Ispanias ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...