Γεροβασίλη: Πολιτικό πρόβλημα και όχι προσωπική διένεξη με τον Κουμουτσάκο

Γεροβασίλη: Πολιτικό πρόβλημα και όχι προσωπική διένεξη με τον Κουμουτσάκο

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 27/03/2016 – 22:25

Γεροβασίλη

«Πολιτικό πρόβλημα συνιστά για τη Νέα Δημοκρατία το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε μήνυμά της στο twitter.

Μέσα από το ίδιο μήνυμα η κυβερνητική εκπρόσωπος καθιστά σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ένα πολιτικό πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία να εμφανιστεί ως προσωπική της διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

«Το πολιτικό πρόβλημα της πιθανής εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο», αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο twitter.

Η απάντηση της Ν.Δ. στην Γεροβασίλη

Με μία ανάρτηση στο δικό του λογαριασμό στο twitter o διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, απάντησε στην Όλγα Γεροβασίλη. 

«Ούτε εμείς θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγείτε την πατρίδα μας», αναφέρει απευθυνόμενος στην κυβερνητική εκπρόσωπο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...