Για μια θέση στο Μιλάνο – Ποιος θα πάει με την Ατλέτικο στον τελικό

Για μια θέση στο Μιλάνο – Ποιος θα πάει με την Ατλέτικο στον τελικό

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 04/05/2016 – 13:24

Για μια θέση στο Μιλάνο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ (21:45)

Η Ατλέτικο του Σιμεόνε απόψε θα μάθει τον αντίπαλό της στο μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο. Ρεάλ και Σίτι έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς έπειτα από το ανιαρό 0-0 στο Μάντσεστερ, αλλά σήμερα θα… πέσουν κορμιά.

Στην περίπτωση της πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουμε επανάληψη του προπέρσινου τελικού στον οποίο η «βασίλισσα» με τον Αντσελότι στον πάγκο της και με συγκλονιστικό τρόπο πήρε την νίκη και σήκωσε το δέκατο ευρωπαϊκό της τρόπαιο. Φυσικά, και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα θέλει να πάρει την εκδίκησή της.

Στην περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι καταφέρει να αποκλείσει τη Ρεάλ και τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού τότε θα το πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον πάγκο της ο Πελεγκρίνι θα αφήνει βαριά κληρονομιά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της τη νέα σεζόν.

Αγωνιστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της ομάδας, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητάς του. Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Μπενζεμά αλλά και ο Κασεμίρο. Οι απουσίες αυτές και το ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα έτοιμος ο Ρονάλντο ρίχνουν το βάρος στον ώμο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Πελεγκρίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίλβα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αλλά έχει στη διάθεσή του τον Τουρέ. Έναν παίκτη ιδιαίτερα σημαντικό για την λειτουργία της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Η ισπανική ομάδα έχασε 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου στην Ισπανία, αλλά το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε της έδωσε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά στη Μαδρίτη η Ατλέτικο είχε νικήσει 1-0 την Μπάγερν.  

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...