Για φυγομαχία κατηγορεί τον κ. Λουκόπουλο και την Ενωτική Πρωτοβουλία η Α.Δ.Κ.Ν.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της κ. Τάκης Λουκόπουλος δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν, έστω και αρνητικά, στην γραπτή πρόσκληση που απέστειλε η Παράταξή μας την Τρίτη 20 Μαΐου για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική αναμέτρηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ.

Επέλεξαν σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή «Διαγωγή Κοσμία» μέσω του εκπροσώπου τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να εκφράσουν την απόφασή τους να μην συμμετέχει ο επικεφαλής τους κ. Τάκης Λουκόπουλος σε δημόσιο διάλογο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

 

Ο κ. Λουκόπουλος δεν πρέπει να διασυρθεί σε τηλεοπτικές αναμετρήσεις καθώς, ο ίδιος αντιπροσωπεύει την ευγλωττία της σιωπής και προτιμά τα έργα από τα λόγια

 

Μας εκπλήσσει αρνητικά η στάση που κρατά η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της απέναντι στο δημόσιο διάλογο, το θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας. Στερούν τη δυνατότητα στους δημότες να συγκρίνουν, να κρίνουν και να αξιολογήσουν ποιος Δήμαρχος και κυρίως με ποιο τρόπο θα διοικήσει τον Δήμο στα επόμενα πέντε, καθοριστικά χρόνια για τη Ναυπακτία.

 

Είχαμε την πεποίθηση ότι σε αυτή τη στιγμή της μεγάλης ευθύνης έναντι των δημοτών, η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της κ. Τάκης Λουκόπουλος δεν θα φυγομαχούσαν.

Και είναι πράγματι άξιο απορίας που υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών θεωρώντας ότι κρυπτόμενοι θα αποφύγουν την ετυμηγορία τους την ερχόμενη Κυριακή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ποιο λόγο εκπλήσσεται ο κύριος Μπουλές με την στάση του κυρίου Λουκοπουλου που προτιμά τα έργα απο τα λόγια;;;; Αλλα τι λέω ,ειναι ξεκάθαρο το γιατι. Δεν του εχει περάσει καν απο το μυαλό οτι κάποιοι κάνουν και έργα και δεν αναλώνονται με λόγια και μόνο με λόγια .γιατι ο ίδιος απο λόγια τα παει καλα μπορεί να ειναι και ο καλύτερος στο είδος του.η λεξη έργο όμως δεν υπαρχει στο λεξιλόγιο του.

  2. Ελατε τωρα. Τι να πει ο Τακης; Αφου προσωρινα και για τα ματια κατεβαινει στις εκλογες. Για να παραχωρησει μετα τη θεση του στον Καρακωστα. Ολοι το ξερουν αυτο. Το πολυ πολυ να παει ο Καρακωστας στο Ντιμπεϊτ να ξεμπερδευουμε.

  3. ο δημος δεν χρειαζετε ”γκορτσους” ουτε ”μαυρογιαλουρους” χρειαζετε ανθρωπους να δουλευουν πολυ και να μιλουν λιγο.
    την ρητορικη του ικανοτητα ο μπουλες επρεπε να την εξαντλησει πειθοντας για το αντιθετο αυτους που αποφασισαν την απομακρυνση του TEI .των δημοσιων υπηρεσιων,επισης για την προσελκυση των επενδυτων για το ΞΕΝΙΑ.μαρινα κτλ

  4. κοιτα πoioς μιλαει για δημοσιο διαλογο και θεμελιο λιθο της δημοκρατιας: ο ανθρωπος που ετσι και εχεις διαφορετικη γνωμη απο αυτον αυτοματα σε βαζει απεναντι, ο ανθρωπος των απ ευθειας αναθεσεων σε αποκλειστικα δικους του, ο ανθρωπος που καταντησε το δημο κλειστο club μεταξυ αυτου μαριας και κανα δυο ακομη, ο ανθρωπος που τα εβαλε με τα καταστηματα και τους ιδοκτητες, ο πολιτικος απατεωνας που ξεγελασε πριν τριαμμιση χρονια με το αγγελικα πλασμενο προσωπο και αριστο χειρισμο του λογου επικαλουμενος την καθαρση τις δημοκρατικες διαδικασιες και τη διαφανια τους πολιτες της ναυπακτιας! οι ναυπακτιοι εχουν μνημη γνωση και κριση στις 25 του μαη θα δωσουν την απαντηση στο ξενοφερτο συνονθυλευμα του εγωισμου, της αυταρχικοτητας, της ανικανοτητας στο χειρισμο μεγαλων θεματων για τον τοπο και της διαπλοκης!

  5. νανα μου αν παει ο καρακωστας στο ντιμπειτ βλεπω τον μπουλε να την κανει μεσως μετα την εκπομπη δεν θα περιμενει καν την κυριακη για αυτο αστο καλυτερα! και στη τελικη δεν εχουν ολοι το χαρισμα να γραφουν στο γυαλι, αλλοι γραφουν στο χαρτι και αλλοι στο γυαλι οπως ο κυρ γιαννης που εχει ιδιετερη εκπεδευση απο τοτε με την συμετοχη του στην ταινια του αντωνη κοκκοινου παμφτωχοι αε μονο που τοτε εκανε τον προεδρο του δικαστηριου και οχι του δημαρχου ουτε του καθηγητη να σου θυμησω και τους συντελεστες της ταινιας Γιάννης Μπέζος
    Χρήστος Βαλαβανίδης
    Δημήτρης Τζουμάκης
    Ρένια Λουιζίδου
    Δημήτρης Καμπερίδης
    Γιώργος Κοτανίδης
    Δάφνη Λαμπρόγιαννη
    Βίκυ Πρωτογεράκη
    Νάντια Μπουλέ
    Γιώργος Βελάκης
    Αναστάσιος Βασιλείου
    Μαρία Γεωργιάδου
    Γιώργος Γιαννόπουλος
    Σόφη Ζαννίνου
    Περικλής Λιανός
    Δημοσθένης Παπαδόπουλος
    Γιώργος Πυρπασόπουλος
    Μάριος Ιωάννου
    Μπάμπης Τριάντης
    Λεωνίδας Χρηστάκης
    Ευαγγελία Καταρτζή
    Βασίλης Βασιλάκης
    Θόδωρος Ρωμανίδης
    Νίκος Ντάλας
    Αντώνης Μπαμπούνης
    Γιάννης Μπουλές
    Γιώργος Καυγαλάκης
    Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος
    Γιώργος Τσούλαρης
    Ιωάννης Ρεμούνδος
    Νίκος Τσάκωνας
    Μιχάλης Μπλότσος
    Νίκος Γιαννίκας
    Μανώλης Φουντούλης
    Κωνσταντίνος Βέρος
    Εύα Κοτανίδου
    Κώστας Βάντζος
    Μαρία Μαρτίδου
    Σταύρος Σούλης
    Αριστείδης Σερβετάλης
    Γιώργος Καραμαλέγκος
    Ντέηβιντ Νεγρίν
    Κώστας Γιαννακόπουλος
    Παντελής Τζανιώτης
    Θέμος Σκανδάμης
    Γιώργος Νίνης
    Νίκος Πρωτόπαππας
    Παναγιώτης Μαρκάκης
    Πλάτων Μισαηλίδης
    Χρήστος Ζέρβας
    Θανάσης Βλαβιανός
    Χαράλαμπος Καρδερίνης
    Νίκος Αβραμίδης
    Αλέξης Γκόλφης

  6. Ο Τακης Λουκόπουλος επί χρόνια σμιλεμενος με τη νεολαία μας και η γυναίκα του σμιλεμένη με τις αγωνίες των μαναδων και των πατεραδων της πόλης μας αποτελούν φορέα πολιτισμού και πρότυπο ζωής άξιο προβολής και έμπνευσης για τους Ναυπάκτιους!
    Ευχόμαστε και προτείνουμε μαζικη ψηφιση του Τ. Λουκόπιουλου αλλά προσδοκούμε δυναμισμό για να μην τον πάρει μπροστά το αθειστικο και αριστερίστικο πνεύμα κάποιων στελεχών του!

  7. Καποιοι λενε οτι ειναι προτιμοτερο να μασας παρα να μιλας . Εδω φαινεται οτι το ρητο αυτο εχει πληρη αντιστοιχηση. Που μπορει να σταθει αυτος ο ανθρωπος??? Στη ΚΕΔΚΕ, σε υπουργεια , σε φορεις που??? Εδω στο προηγουμενο ντιμπειτ εκανε μουγκο και μιλησε με αυτα που δεν ειπε αλλα καποιοι ως δια μαγειας καταλαβατε οτι τα εννοησε. Ειλικρινα δε με ενοχλει αν θα αναλαβει ο καρακωστας ή οπως αλλιως θα λεγεται. Δε με νοιαζουν ακομα και τα επαναστατικα κηρυγματα του Γκρουεζα του Γαλατα που νομιζει οτι ο πολιτης ειναι προβατο, δε με νοιαζουν ουτε τα ηθικοπλαστικα λογια πρωην δημαρχου της Αποδοτιας περι διαγωγης η πορεια του καθενος γραφει και δε σβηνει με μια ανακοινωση οτι και αν λεει αυτη. Δε ψηφισα κανενα απο τους δυο που βρισκονται μπροστα μας και σεις τους λιβανιζεται για την οποια οικογενειακη τους πορεια χωρις καμμια πολιτικη κριση,αβασανιστα. Επειδη η παραταξη που πιστεψα εχει ολο το πολιτικο χρονο μπροστα της και επειδη μου αρεσει το καινοτομο μετα απο πολλα χρονια θα δωσω την ευκαιρια να ανανεωσει τη θητεια του νυν δημαρχος, αναγνωριζοντας ως μοναδικο ελαφρυντικο τη δυσκολη συγκηρια που περασε. Καθολη ομως τη θητεια του δε θα διστασω να το κατακεραυνωσω . Δε θα επικαιροποιησω δηστυχως κε Λουκοπουλε τη προταση σας καθως ειναι παλια , αναχρονιστικη στις μεθοδους της και δοκιμασμενη. Καλο βολι σε ολους μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...