Γουινόνα Ράιντερ: Μιλάει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον Τζόνι Ντεπ

Τρίτη 28/06/2016 – 21:12depp-ryderΣχεδόν όλες οι πρώην του Τζόνι Ντεπ, σύζυγοι και ερωμένες, πήραν δημόσια θέση για το αν ο ηθοποιός είχε ασκήσει ποτέ σωματική βία επάνω τους.
Εκτός από μία, την πρώτη του μεγάλη αγάπη, την ηθοποιό Γουινόνα Ράιντερ.
Ο 53χρονος ηθοποιός κατηγορείται από την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, Άμπερ Χερντ ότι την κακοποιούσε συστηματικά και κατάφερε να κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του.
depp1
Η Γουαϊνόνα Ράιντερ και ο Τζόνι Ντεπ ήταν αρραβωνιασμένοι από το 1989 μέχρι το 1993 αλλά ο χωρισμός αυτός δεν άφησε καμία πικρία σε κανέναν από τους δυο.
«Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειρία που ήταν τελείως διαφορετική από όσα ακούγονται σήμερα. Ο Τζόνι δεν ήταν ποτέ, ποτέ έτσι προς εμένα. Εγώ τον γνωρίζω μόνο ως έναν πραγματικά καλό και τρυφερό τύπο που ήταν ανέκαθεν πολύ προστατευτικός απέναντι στους ανθρώπους που αγαπούσε», είπε η Γουινόνα Ράιντερ.
Δηλαδή αποκαλεί την Άμπερ Χερντ… ψεύτρα;
depp2
«Εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη, απλά λέω ότι είναι δύσκολο και ενοχλητικό να τα χωρέσω όλα αυτά στο κεφάλι μου. Κοίτα… ήταν πολύς καιρός πριν όμως είμασταν μαζί για 4 χρόνια και ήταν μια μεγάλη σχέση για μένα. Αν κάποιος με τον οποίο είχες σχέση -και εγώ ήμουν 17 τότε- κατηγορείται για κάτι τέτοιο είναι σοκαριστικό. Δεν τον έχω δεν να είνα επιθετικός απέναντι σε κανέναν, εξηγεί η 44χρονη ηθοποιός.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...