Δένει Σιμόες μέχρι το 2019

Δένει Σιμόες μέχρι το 2019

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 18/03/2016 – 21:45

Δένει Σιμόες μέχρι το 2019

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι και το 2019 θα παραμείνει ο Αντρέ Σιμόες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Aegean, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του εκπροσώπου του Πορτογάλου μέσου, Κιμ Ριμπέιρο.

Από χθες ήταν γνωστό πως ο εκπρόσωπός του ήρθε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης κι είχε συζητήσει με τον παίκτη για το μέλλον του, ενώ είχε γίνει και μία προκαταρκτική συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ωστόσο, το κρίσιμο ραντεβού αναμενόταν σήμερα όπου θα συναντούσε προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό έγινε λοιπόν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2019.

Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμα όμως η συμφωνία υφίσταται κι αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα μέσα στο επόμενο διάστημα. Το τρέχον συμβόλαιο εξέπνεε το 2017 και πέραν από το δέσιμο του Πορτογάλου μέσου, η ΑΕΚ έδειξε πως τον ανταμείβει για την προσφορά του, καθώς ήταν ένας από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, με τις φετινές πάγιες απολαβές του να μην ξεπερνούσαν τις 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμφωνία υπάρχει πρόβλεψη και για αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του Σιμόες, η οποία ήταν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...