Δίχως κόφτη το επίδομα Θέρμανσης το 2016, λέει ο Τρ. Αλεξιάδης!

Πέμπτη 30/06/2016 – 16:17Τρύφωνας Αλεξιάδης ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!Κανένας «κόφτης» στο επίδομα θέρμανσης, το 2016, το οποίο θα καταβληθεί ολόκληρο στους δικαιούχους, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο  αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε ομιλία του στην Ηλιούπολη. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του προϋπολογισμού, ο υπουργός ξεκαθάρισε πως για να ικανοποιηθούν όλοι οι δικαιούχοι, το υπουργείο αποφάσισε να γίνει μικρή υπέρβαση στο ύψος του κονδυλίου, με αποτέλεσμα το φετινό επίδομα να δοθεί χωρίς περικοπές!
Αν και η φετινή υπέρβαση δεν δεσμεύει το υπουργείο για τους χρόνους, δίνει μία ευκαιρία για φέτος, στους πολίτες να αγοράσουν το απαραίτητο πετρέλαιο για να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσής τους, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για να κινηθεί λίγο η αγορά, που παρά τις χαμηλές τιμές, έχει δείξει σημάδια ότι «βαλτώνει». Το επίδομα είχε κοπεί σχεδόν στο μισό, με την αρχική απόφαση του υπουργείου να προέβλεπε ότι το φετινό κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης δεν θα ξεπερνούσε τα 105 εκατ. ευρώ.
Παράταση της προθεσμίας πληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων των συνταξιούχων που λήγουν την 30η Ιουνίου, κατά μία εβδομάδα, ανακοίνωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης, με στόχο όπως είπε να μην χάσουν τις προθεσμίες δόσεων, ρυθμίσεων κλπ., οι φορολογούμενοι!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...