Δεν το βάζει κάτω – Μετά τις χημειοθεραπείες άρχισε εντατικά γυμναστήριο

main

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο δίνει η διάσημη ηθοποιός και μοιράζεται κάθε στιγμή της με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας παράλληλα να δώσει κουράγιο στους καρκινοπαθείς και να τους παρακινήσει να μην εγκαταλείψουν τις όμορφες καθημερινές στιγμές της ζωής.

Η Σάνεν Ντόχερτι, πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς των 90s’ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ξεκίνησε πριν λίγο καιρό έναν νέο γύρο χημειοθεραπειών.

Με εμφανείς τις επιπτώσεις επάνω της, η 45χρονη ηθοποιός γύρισε ένα βίντεο, με την ίδια να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό της για να πάει στο γυμναστήριο, μόλις μία ημέρα αφότου υποβλήθηκε σε μία ακόμη χημειοθεραπεία.

 

09

 

Η ηθοποιός τραβούσε το βίντεο από τη θέση του συνοδηγού, καθώς εξηγούσε ότι πιστεύει πως είναι πολύ σημαντικό να παραμένει δραστήρια παρά την μάχη της με τον καρκίνο.

«Δεν νιώθω τόσο καλά» ακούγεται να λέει η Σάνεν Ντόχερτι στο βίντεο, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ναυτία και πόνο μετά και την τελευταία χημειοθεραπεία.

«Θα προτιμούσα να μείνω στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα, αλλά μαντέψτε που πηγαίνω. Πάω για work out», λέει η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα, η Σάνεν πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να κάνει ασκήσεις γυμναστικής με τη βοήθεια personal trainer.

 

lkk

jkhjkl

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...