Διάνοιξη δρόμου στη Μαμουλάδα.Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων βρίσκει λύση.(φωτο-βίντεο)

Ο δρόμος αυτός συνδέει τον οικισμό με την οδό Θέρμου !

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της τ.κ.Μαμουλάδας βρήκε τη λύση του.Η διάνοιξη ενός δρόμου που αφορά στην εσωτερική οδοποιία του κοινότητας,από την υπηρεσία περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας με ίδια μέσα.

Ο δρόμος πλέον αυτός από τον οποίο διέρχονται κάθε λογής οχήματα,μικρά και μεγάλα,μέχρι και λεωφορεία για τη μεταφορά μαθητών,γίνεται πλατύτερος και ασφαλέστερος,αφού στο επίμαχο σημείο διαπλατύνεται στα 8 μέτρα από 4 μέτρα που ήταν πριν και σε μήκος 100 μέτρων.

Ο κ.Φ.Κόγγος πρόεδρος της τ.κ.Μαμουλάδας πάνω από 2 τετραετίες μιλώντας στο Nafpaktianews ανέφερε τις επίμονες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια που κατεβλήθησαν από την πλευρά των κατοίκων για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.“Πριν 40 χρόνια συμπλήρωσε,μόνοι μας με δικά μας μέσα,ανοίξαμε αυτό τον δρόμο,ένας δρόμος που σήμερα πλέον γίνεται ασφαλής μετά την παρέμβαση της σημερινής δημοτικής αρχής.Πέρασαν τόσοι δήμαρχοι αλλά κανείς δεν έσκυψε πάνω από το πρόβλημα .Καταλήγοντας “ευχαρίστησε την παρούσα δημοτική αρχή που έδωσε λύση σε ένα χρόνιο  πρόβλημα.

Desktop IMG_8612 IMG_8613 IMG_8614 IMG_8616 IMG_8621 IMG_8627 IMG_8633 IMG_8637

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...