Δικαίωση δυο χρόνια μετά για τον Παύλο Φύσσα

Δικαίωση δυο χρόνια μετά για τον Παύλο Φύσσα

Όταν το μαχαίρι έκοβε το νήμα της ζωής του Παύλου Φύσσα, κανείς δεν φανταζόταν ότι δυο χρόνια μετά, η δίκη για να δικαιωθεί η μνήμη του και να φυλακιστούν οι υπαίτιοι θα ήταν μόνο στην αρχή. Ότι ο λόγος του πατέρα και της μάνας του δεν θα ακούγονταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα έβγανε την παραμονή της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και θα αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη για το στυγερό αυτό έγκλημα.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Ξημερώματα 18ης Σεπτεμβρίου 2013. Ο Παύλος Φύσσας μαχαιρώνεται εν ψυχρώ από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι. Ολο το χρονικό της πολιτικής δολοφονίας που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στο άκουσμα της είδησης η χώρα παγώνει. Αμέσως μετά το πρώτο σοκ ξεκινούν αντιφασιστικές διαδηλώσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Ο τόπος της δολοφονίας του 33χρονου ράπερ γίνεται σημείο αναφοράς. Οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής διαδέχονται η μία την άλλη. Το κουβάρι έχει μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται…

Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.

Ο πατέρας του 34χρονου υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση η συμπλοκή με το ποδόσφαιρο όπως αρχικά ακούστηκε και έκανε λόγο για εμπλοκή τουλάχιστον 30 ατόμων που “την έστησαν στο γιο μου και τα παιδια”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...