Είναι ψόφια η Γερμανία και δεν μπορεί να μας εκβιάζει άλλο

Σάββατο 02/07/2016 – 17:03Εφημερίδα πρωτοσέλιδοΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT – ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Η DEUTSCHE BANK, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT, οι συσχετισμοί στην Ευρώπη άλλαξαν ριζικά, σηματοδοτώντας το τέλος της γερμανικής κυριαρχίας. Το Βερολίνο εμφανίζει πλήρη αδυναμία να ελέγξει τις καταιγιστικές εξελίξεις και να ανακόψει τη δυναμική που αναπτύσσει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το κίνημα για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.
Στην Ιταλία το κίνημα 5 Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο, που απαιτεί τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εμφανίζεται σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση με 5 μονάδες μπροστά από τον Ματέο Ρέντσι και μαζί με την Λέγκα του Βορρά και το Φόρτσα Ιτάλια, διαμορφώνουν ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Γερμανία εμφανίζεται αδύναμη και οικονομικά, ενώ ο Σόιμπλε έχει χάσει την αξιοπιστία του και σε όλη την Ευρώπη τον θεωρούν υπεύθυνο για τα οικονομικά προβλήματα της Ευρωζώνης.
Η Μέρκελ, που στραγγάλισε την Ελλάδα και τις χώρες του Νότου, με πρόσχημα τη δημοσιονομική πειθαρχία και την εφαρμογή της ακραίας λιτότητας, γεγονός που έφερε την καταστροφή σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατάρρευση της Deutsche Bank, μια εξέλιξη η οποία σύμφωνα με το ΔΝΤ, αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία.
Επειδή ο ελληνικός λαός έχει ζήσει 6 εφιαλτικά χρόνια μνημονίων, δεν αντέχει άλλες αιματηρές θυσίες, ενώ η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι Γερμανοί ερήμην της Ελληνικής Βουλής της κυβέρνησης και του λαού, θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως οι απαράδεκτες γερμανικές πιέσεις και τα πειράματα σε βάρος της χώρας μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ελληνικός λαός θα ζητήσει από την κυβέρνηση να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αγγλίας.
Εδώ και τώρα καλούνται να σταματήσουν τους εκβιασμούς και τις προκλήσεις προς τη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές που μετά το Brexit τρέμουν μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησης και της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
O εξαθλιωμένος ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες πιέσεις και η λύση της οικειοθελούς αποχώρησης από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη όχι μόνο δεν τον τρομάζει πλέον αλλά φαντάζει στα μάτια του ως η μοναδική ελπίδα σωτηρίας του.
Μετά την γενναία απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν το ευρωπαϊκό ναυάγιο πριν βυθιστεί και τους πάρει μαζί τους στον πάτο, οι Έλληνες εμφανίζονται διατεθειμένοι να ζητήσουν από την κυβέρνηση να ακολουθήσει το αγγλικό παράδειγμα για να γλιτώσουν επιτέλους από τα τερτίπια και τις παράλογες απαιτήσεις των Γερμανών.
Το Grexit με το οποίο μας απειλούσαν μέχρι πρότινος τους γύρισε μπούμερανγκ και έχει μετατραπεί σε ένα πανίσχυρο όπλο για την ελληνική πλευρά, που αν δει να συνεχίζονται οι πολιτικές της αφαίμαξης θα σηκωθεί και θα φύγει.
Εξάλλου,  οι συσχετισμοί των δυνάμεων στην Ευρώπη έχουν αλλάξει πλέον μετά την αγγλική ηρωική έξοδο. Οι μέχρι πρότινος πανίσχυροι Γερμανοί έχουν χάσει το πάνω χέρι, ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζεται να σκάσει η «φούσκα» της Deutsche Bank που θα σημάνει την πλήρη κατάρρευσή τους.
Το κανόνι στη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα είναι προ των πυλών και η Μέρκελ μαζί με τον Σόιμπλε πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν άλλο να μας κουνούν το δάχτυλο, πολλώ δε μάλλον σε αυτή τη συγκυρία που επίκειται τεράστιο πλήγμα στην εθνική τους οικονομία.
Η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια τους και έχει περάσει στο γήπεδο των χωρών εκείνων – μεταξύ των οποίων η Ελλάδα-  που αμφισβητούν ανοιχτά την επικυριαρχία της και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το σαθρό ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
Αν, μάλιστα, η χώρα μας κάνει το δεύτερο αποφασιστικό βήμα εξόδου μετά τους Άγγλους τότε είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι καταπιεσμένοι λαοί όπως οι αγανακτισμένοι Ιταλοί, οι ακυβέρνητοι Ισπανοί, ακόμη και οι απηυδισμένοι Γάλλοι…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...