Εκβίαζε τον Καραμανλή ο Κοντομηνάς να του διαγράψει 800 εκ. φόρους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

ΑΠΟ τον Σεπτέμβριο του 2007 ο Κοντομηνάς άρχισε να πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση Καραμανλή, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ο τέως Πρωθυπουργός, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, που τελικά πλήρωσαν τη… νύφη!!!

ΣΤΗΝ αρχή ο ALPHA «σήκωσε» το θέμα με τον Ζαχόπουλο – που είχε πηδήξει από το παράθυρο, για να αυτοκτονήσει – μετά πρόβαλε το σκάνδαλο με τη Siemens μολονότι ήξερε καλά ότι ΑΛΛΟΙ, φίλοι του, ήταν μπλεγμένοι με το σκάνδαλο και όχι ο Καραμανλής ή οι συνεργάτες του.

ΣΤΗ συνέχεια ο Κοντομηνάς κατηγορούσε με δριμύτητα τον Αλογοσκούφη, που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ τότε ζητούσε να ληφθούν κάποια σκληρά, για την εποχή εκείνη, μέτρα – αστεία όμως πράγματα, για τη συμφορά και τη φοροκαταιγίδα, την ανεργία και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων που ακολούθησαν – τα οποία αν είχαν εφαρμοστεί τότε, δεν θα φθάναμε ποτέ στη σημερινή τραγική κατάσταση.

ΤΟΝ Ιούνιο του 2008 ο Κοντομηνάς αρχίζει να ΠΙΕΖΕΙ ασφυκτικά την κυβέρνηση Καραμανλή και επισκέπτεται ο ίδιος υπουργούς, στενούς συνεργάτες του τότε Πρωθυπουργού και απαιτεί, για να μην τους «τινάξει στον αέρα», να του ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ 820 εκατομμύρια ευρώ φόρους, που του έχουν επιβληθεί και να ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, που είχε διαπράξει στην Αφρική και είχε αποκαλύψει η «Αυριανή», όπου είχε ΦΑΕΙ γύρω στα 400 δισεκατομμύρια δραχμές από τους καημένους τους μετανάστες μας που ζούσαν εκεί.

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, γνώριζε ότι εκείνη την εποχή οι Έλληνες μετανάστες, στη Νότιο Αφρική, είχαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δραχμές μετρητά, που τα είχαν αποκτήσει με πολύ κόπο και μεγάλους κινδύνους, αλλά δεν μπορούσαν να τα βγάλουν έξω. Ο Κοντομηνάς πήγε τότε εκεί κάτω, με ολόκληρη κουστωδία ασφαλιστών και σε συγκεντρώσεις που έκανε σε μεγάλα ξενοδοχεία, υποσχόταν στους μετανάστες μας, ότι αν του εμπιστεύονταν τα χρήματά τους, αυτός θα τους τα ΕΠΕΝΔΥΕ με υψηλό και σίγουρο τρόπο, θα είχαν υψηλές αποδόσεις θα τους έβγαζε τα λεφτά έξω και θα τους τα παρέδιδε στην Αθήνα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάτη και ΣΚΑΣΤΗ περίπτωση ξεπλύματος μαύρου χρήματος και γι΄ αυτό θα πρέπει να ξανανοίξει ο σχετικός φάκελος, που με πολύ περίεργο τρόπο είχε μπει στο αρχείο.

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ για να δελεάσει τους μετανάστες μας, να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να τους εξαπατήσει στα σίγουρα, τους δήλωσε ότι τη «βρομοδουλειά» αυτή, στην ουσία επρόκειτο για παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος θα την αναλάμβανε η INTERAMERICAN και όλα θα πήγαιναν καλά, λόγω του τεράστιου κύρους και της μεγάλης οικονομικής επιφάνειας που είχε. Τελικά όμως τα συμβόλαια τα έφτιαξε και μάζεψε τα χρήματα και χορήγησε τις σχετικές αποδείξεις μια ΑΛΛΗ εταιρεία – ΑΠΑΤΗ που λεγόταν μεν και αυτή INTERAMERICAN, με το ίδιο ακριβώς λογότυπο αλλά κάτω από το γνωστό σήμα της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας ο… απατεών είχε γράψει με μικρά γράμματα τη λέξη INTERNATIONAL LIMITED HEAD OFFICE: ΗΑMILTON BERMUDA και τηλέφωνο είχε ένα από τα τηλέφωνα της πραγματικής INTERAMERICAN στην Αθήνα, το 003019428091. Δηλαδή είχε φτιάξει μια ΝΕΑ OFFSHORE εταιρεία, με τον ΙΔΙΟ τίτλο αλλά δεν είχε καμία σχέση με την παλιά και γνωστή INTERAMERICAN. Έτσι με αυτή την ΑΠΑΤΗ εξαπατήθηκαν οι καημένοι οι μετανάστες μας και ο Κοντομηνάς τους έφαγε τα λεφτά… Αυτά προς το παρόν σήμερα…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Καραμανλή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ικανοποιήσει τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του Κοντομηνά και αυτός τότε ξεκίνησε και φούντωσε την «ιστορία» με το Βατοπέδι που πλήγωσε θανάσιμα το Άγιον Όρος, τον «Φάρο της Ορθοδοξίας» και είχε ως συνέπεια να παραιτηθεί ο Καραμανλής να κερδίσει τις εκλογές ο Γιωργάκης, ο οποίος μας έφερε και μας φόρτωσε το ΔΝΤ, την Τρόικα και τα μνημόνια και μας κατέστρεψε.

ΕΚΕΙΝΟ που είχε δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά στην τότε κυβέρνηση Καραμανλή είναι το εξής συγκλονιστικό γεγονός που χρήζει ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ…

ΤΟΝ Αύγουστο του 2008, ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, βρισκόταν σε διακοπές και ξαφνικά ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ την άδειά του και εκδίδει εισαγγελική παραγγελία, να αρχίσει έρευνα για το Βατοπέδι «κατόπιν δημοσιευμάτων εφημερίδων». Το περίεργο, ίσως και το ύποπτο, που πρέπει να ερευνηθεί, είναι ότι εκείνη την εποχή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ για το Βατοπέδι, άρα η εισαγγελική εντολή είχε εκδοθεί με λανθασμένη ή ψευδή αφορμή…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ του Τύπου, βεβαίως υπήρξαν για το Βατοπέδι, τις επόμενες μέρες, ΜΕΤΑ την εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για έρευνα…

ΣΤΗ συνέχεια ο Κοντομηνάς με τον ALPHA οργίαζε από τον Αύγουστο μέχρι τον Γενάρη με το Βατοπέδι, το έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως έκανε και με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, για να δημιουργήσει κλίμα, εκβιάζοντας την κυβέρνηση για να του διαγράψει τα 820 εκ. φόρους και να γλιτώσει από το σκάνδαλο για τα λεφτά που είχε φάει από τους μετανάστες μας στην Αφρική.

ΤΟΝ Σεπτέμβρη του 2008 ο Καραμανλής από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στηρίζει τον Βουλγαράκη ο οποίος ύστερα από 3 μήνες παραιτείται και επικρατεί μεγάλη αναμπουμπούλα.

ΤΟΝ επόμενη μήνα, τον Οκτώβρη του 2008 παραιτείται ο Ρουσόπουλος ύστερα από φοβερές πιέσεις και άγριο πόλεμο που δέχεται άδικα από τον Κοντομηνά, για το Βατοπέδι.

ΤΟΝ Φλεβάρη του 2009 ο Καραμανλής καλεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στου Μαξίμου και τους ζητάει να στηρίζουν όλοι τη λήψη κάποιων νέων μέτρων, που χρειαζόταν για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη διεθνής κρίση που ερχόταν.

ΤΗ σύσκεψη τίναξε στον αέρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που αρνήθηκε να συμφωνήσει κάποια ήπια μέτρα, που θα μας γλίτωναν από το ΔΝΤ, την Τρόικα και τα μνημόνια, γιατί προφανώς αυτός ο ανεκδιήγητος άνθρωπος η κατάρα της Ελλάδας άλλους σκοπούς ήθελε προφανώς να εξυπηρετήσει και όχι το συμφέρον της χώρας…

ΚΑΙ η ιστορία που είχε καλά στηθεί με το Βατοπέδι κλπ. κλείνει, όταν μια βδομάδα πριν από τις Ευρωεκλογές την ΚΟΠΑΝΑΕΙ ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου με την Siemens, o Xριστοφοράκος, στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, με την οποίαν ο Κοντομηνάς διατηρούσε άριστες σχέσεις και γίνεται της τρελής στην πολιτική ζωή της χώρας, με αποτέλεσμα να χάσει τις Ευρωεκλογές ο Καραμανλής με 4 μονάδες διαφορά και στη συνέχεια να παραιτηθεί και να κερδίσει τις εκλογές ο Γιωργάκης, με τα ψέματα που μας είπε με το σύνθημα: «Λεφτά υπάρχουν».

ΕΤΣΙ αγαπητοί αναγνώστες φθάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ της συμφοράς μας τους ξέρετε πλέον όλοι.

ΤΑ… βοσκοτόπια του Κοντομηνά δεν θα περάσουν.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ δε ΓΡΗΓΟΡΑ ο Αλέξης να βρει τρόπο για να μας γλιτώσει από τον ΓΟΛΓΟΘΑ που περνάμε όλοι οι Έλληνες εξαιτίας της ανικανότητα και της ληστείας που έγινε σε βάρος της χώρας από όλους αυτούς που βρίζουν σήμερα τον Πρωθυπουργό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...