Εκλογές 2014: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε;

Εκλογές 2014: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε;
Με τι καιρό θα γίνουν οι εκλογές; 
Βελτιωμένος θα ειναι το Σάββατο ο καιρός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες καθώς το μαϊστράλι που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ με την έντασή του και κυρίως με την ψύχρα του, αρχίζει και εξασθενεί. Την ημέρα των εκλογών τα πράγματα από άποψη καιρού θα είναι ακόμη καλύτερα καθώς λιγοστεύουν οι βροχές και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο

Περιμένουμε ουσιαστικά άστατο καιρό με λίγες νεφώσεις στην αρχή αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο οι νεφώσεις θα πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα νότια πελάγη εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 21εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 9 εως 23 βαθμούς, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 14 εως 22 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο ουρανό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν οποτε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...