Εντοπίστηκαν οι δράστες του μακελειού στο Παρίσι.

Εντοπίστηκαν οι δράστες του μακελειού στο Παρίσι.
Δύο αδέρφια γαλλοαλγερινής καταγωγής  32 και 34 ετών κι ένας 18χρονος είναι οι δράστες του τρομοκρατικού χτυπήματος στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα le point η γαλλική αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψή τους. Ο 18 χρονος μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φοιτούσε σε σχολείο στη reims.
Τα δύο αδέρφια γεννήθηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα . Το περασμένο καλοκαίρι πολέμησαν στο πλευρό των Τζιχαντιστών στη Συρία από όπου και είχαν επιστρέψει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστες έχουν εντοπιστεί και  είναι οι: Said Kouachi (γεννηθείς το 1980), Chèirf Kouachi (γεννηθείς το 1982) και Hamyd Mourad (γεννηθείς το 1996).
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι  δράστες, ήταν ντυμένοι στα μαύρα και κρατούσαν Καλάσνικοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών, ενώ τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης φώναζαν «εκδικηθήκαμε για τον προφήτη» και «σκοτώσαμε το Charlie Hebdo».
Όπως ανακοίνωνε, λίγο αργότερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, μετά την ολοκλήρωση μιας έκτακτης σύσκεψης στα Ηλύσια Πεδία, τρεις εγκληματίες ευθύνονται για την αιματηρή επίθεση κατά των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...