Εξαντλημένη από τις εξωσωματικές η Μενούνος – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Τετάρτη 01/06/2016 – 19:12mariamenounosΜία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από τις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικών γονιμοποιήσεων έκανε η Μαρία Μενούνος, μιλώντας για το πόσο κοστίζει σε μία γυναίκα – τόσο σωματικά όσο και ψυχικά – η επώδυνη αυτή διαδικασία.
Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον επί 19 (!) έτη σύντροφό της και αμέσως υποβλήθηκε σε ωοληψία, καθώς είχε φυλάξει ωάριά της.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα προσδοκώμενα.  Η 37χρονη παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία με μαγιό σε με μαγευτική παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ξανακέρδισε τον εαυτό της.
menounosinsta
«Μετά από μήνες και μήνες θεραπείας για τις εξωσωματικές δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία και να πω πως μπορώ πλέον να αισθάνομαι πως είμαι ο εαυτός μου ξανά. Όλη αυτή η προσπάθεια κοστίζει σωματικά και ψυχικά.
Μετά από μερικές εβδομάδες σκληρής προπόνησης κατάφερα να ξανακερδίσω τον εαυτό μου! Όποια γυναίκα έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση με καταλαβαίνει. Αυτές οι διακοπές μου ήταν τόσο απαραίτητες και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να τις απολαύσω!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...