Επιτέλους νίκη για την Ελλάδα με εντυπωσιακό γκολ του Μανιάτη

Τρίτη 07/06/2016 – 15:41ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΗ Εθνική ομάδα νίκησε, με πειστική εμφάνιση μάλιστα, την Αυστραλία 2-1 στο Etihad stadium της Μελβούρνης, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σε διάστημα τριών ημερών με τα «καγκουρό».
Για την ελληνική ομάδα, που πήρε τη «ρεβάνς» για την ήττα με 0-1 στο Σίδνεϊ στις 4/6, τα (παρθενικά τους με το εθνόσημο) γκολ σημείωσαν οι Μάνταλος στο 8ο και Μανιάτης στο 21ο λεπτό, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Σέινσμπουρι στο 58΄.  To γκολ του Μανιάτη ήταν βγαλμένο από… κόμικ. Σκόραρε σχεδόν από τη σέντρα.
Στο φιλικό ο Σκίμπε άλλαξε το 4-4-2 σε 4-3-3, με τον Καπίνο στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα τον Τοροσίδη, αριστερά τον Σταφυλίδη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλο.
Ο Μανιάτης ήταν μεσοαμυντικός, οι Σάμαρης και Μάνταλος εσωτερικοί μέσοι, ενώ η τριάδα μπροστά απαρτίστηκε με τους Χολέμπας και Μπακασέτα ως εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βέλλιος. Μετά το 60′ πέρασαν στο ματς και οι Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης και Παπάζογλου.
Πλέον, το επόμενο φιλικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι με αντίπαλο την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν την 1η Σεπτεμβρίου, προτού μπει στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68’ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77’ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83’ Μπερνς), Μόουι (72’ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (68’ Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς
Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70’ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79’ Παπάζογλου)
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...