Ηλίας Μαμαλάκης: «Τι δουλειά έχει ο Αντώνης Λουδάρος στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Τι δουλειά έχει ο Αντώνης Λουδάρος στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;»
O Ηλίας Μαμαλάκης, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά για τους τηλεοπτικούς μάγειρες αλλά και για πρόσωπα της τηλεόρασης που βρίσκονται στην επικαιρότητα αυτήν την περίοδο.
Υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να αντιγράψουν τις εκπομπές του. Ποια είναι η άποψή του; «Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του είναι να αντιγράψει κάποιον άλλον. Εγώ έκανα ένα ρεκόρ που δεν μου το έχει σπάσει κανένας ακόμα, αλλά θα έρθει η ώρα μου, θα μου το σπάσουν», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μπέζα.

Και στη συνέχεια, αναφέρεται στον Άκη Πετρετζίκη και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Ο Πετρετζίκης μπήκε τούβλο στο Master Chef και αυτήν τη στιγμή ξέρει να μαγειρεύει. Ξεκίνησε από το τίποτα και έγινε κάτι. Ο Σκαρμούτσος δεν έγινε γκόμενος εξαιτίας της τηλεόρασης, ήταν. Είναι και όμορφο παιδί, του βγήκε το γκομενιλίκι χωρίς να το θέλει.

Δηλώνει κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να πήγαινε σε πρωινή εκπομπή για να μαγειρέψει, ωστόσο πιστεύει ότι αν έβγαινε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη θα ήταν το πιο αγαπητό στοιχείο.

Ακόμα, λέει την άποψή του για τους άνδρες των πρωινών, επισημαίνοντας: «Βλέπω στην τηλεόραση άντρες που δεν περίμενα να δω. Ο Λιάγκας μου αρέσει, όπως και ο Σεφερλής. Πιστεύω, επειδή δουλεύει πολύ θα τα καταφέρει» και ρίχνει τα βέλη του στον Αντώνη Λουδάρο: «Δεν μου αρέσει που τον είδα στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Είναι καταξιωμένος ηθοποιός, τι δουλειά έχει εκεί; Μπορεί να του έδωσαν πολλά λεφτά».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...