Η Άντερλεχτ επιμένει, η ΑΕΚ δεν… ακολουθεί

Η Άντερλεχτ επιμένει, η ΑΕΚ δεν… ακολουθεί

Το φλερτ της Άντερλεχτ με τον Όγκνιεν Βράνιες κρατάει αρκετούς μήνες. Τώρα φαίνεται πως οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη δυναμικό… μπάσιμο για τον στόπερ της ΑΕΚ, προσφέροντας τους ένα συμβόλαιο πολύ βελτιωμένο από το τρέχον που έχει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γίνεται λόγος για 800.000 ευρώ ετησίως (την ώρα που ο Βράνιες παίρνει λιγότερο από τα μισά), ένα ποσό που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει η Ένωση στον Βόσνιο. Η ΑΕΚ έχει καθορισμένη οικονομική πολιτική όσον αφορά τα συμβόλαια των παικτών και δεν πρόκειται να ανέβει πάνω από τις 500.000, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. 

Οι Βέλγοι γράφουν στα ρεπορτάζ τους ότι οι “μοβ” μπορούν να πάρουν από την ΑΕΚ τον Βόσνιο με 2.000.000 ευρώ, αφού εκείνος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Πρωταθλητές.

Από εκεί και πέρα πρέπει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν τον Βράνιες για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και θα τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερο ή αν θα μπουν σε διαδικασίας «παζαριών» με την Άντερλεχτ ή τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/334217-E-Anterlecht-epimenei-e-AEK-den-akoloythei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...