Η Καλλονή σταμάτησε τον Πανιώνιο

Η Καλλονή σταμάτησε τον Πανιώνιο

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 14/02/2016 – 20:06

kalloni

Το… τρένο του Πανιωνίου σταμάτησε στην Μυτιλήνη. Η Καλλονή κόντραρε στα ίσα την ομάδα της Νέας Σμύρνης και κατάφερε να της αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν φάση με τίποτα και το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο στον χώρο του κέντρου. Με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει πως πριν το τελευταίο σφύριγμα του 45λέπτου θα είχαν μπει δύο γκολ και μάλιστα από ένα για κάθε ομάδα.

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα και ενώ η εικόνα του ματς δεν έδειχνε πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Στο 29′, ο Χαλκιαδάκης έκανε το δυνατό σουτ, ο Δαύκος απέκρουσε με δυσκολία και ο Ανσαριφάρντ από κοντά πήρε το ριμπάουντ άνοιξε το το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Πριν λήξει το ημίχρονο ωστόσο,  η Καλλονή έκανε το 1-1. Στο 45′, ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ, o Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά, ο Διούδης απέκρουσε, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημαδεύοντας το δοκάρι, αλλά τα κατάφερε ο Αναστασιάδης με προβολή.

Η απάντηση του Πανιωνίου ήταν άμεση και λίγο έλειψε να κάνει το 1-2 πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε τετ α τετ με τον Δαύκο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε άουτ.

Με ευκαιρία για τον Πανιώνιο ξεκίνησε και η επανάληψη καθώς στο 47′ ο Χαλκιαδάκης έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Δαύκος απέκρουσε με δυσκολία. Στο 60′, η Καλλονή απάντησε όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ και ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 65′ ο  Καθάριος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Δαύκος απέκρουσε σε κόρνερ.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη υπήρχαν πολλές φάσεις και στο 68′ ήταν η σειρά της Καλλονής να χάσει μία ευκαιρία όταν ο Μανούσος έγινε κάτοχος της μπάλας σε πολύ καλή θέση και έκανε το σουτ απέναντι από τον Διούδη για να στείλει τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να φτάσουν στην ανατροπή την στιγμή που ο Πανιώνιος έμοιαζε να μην ρισκάρει υπό τον φόβο να δεχθεί ένα δεύτερο γκολ. Ετσι Τελικά, το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Βαλλιός (37′ Γεωργίου), Γκόλιας, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (85′ Σπυρόπουλος), Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74′ Κάρλσον), Μανούσος.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (83′ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72′ Μπακασέτας), Μπαργκάν (63′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...