Η Μητρόπολη Άρτης ευχαριστεί την Μονή Βατοπαιδίου

Η Μητρόπολη Άρτης ευχαριστεί την Μονή Βατοπαιδίου
Tις ευχαριστίες της προς την  Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και τον ηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ εκφράζει η Μητρόπολη Άρτης για τη βοήθεια που προσεφέρθη για τις κατασκηνώσεις και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ, ως και προς την Μοναστική Αδελφότητα Αυτής, για την ευγενική και φιλάδελφη εκ μέρους των προσφορά ποσότητος γαλακτοκομικών προιόντων, (τυρού και γάλακτος) διά τας ανάγκας των Κατασκηνώσεων της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως κατά την θερινή περίοδο 2014.

     Πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτή ενδυναμώνουν τους δεσμούς της εν Χριστώ αγάπης μεταξύ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και της Ιεράς ημών Μητροπόλεως, οι οποίοι ενισχύθηκαν πλουσίως και κατά το πρόσφατο παρελθόν, με την γενναιόδωρη οικονομική στήριξη διά την αποπεράτωση του Ιερού Ναού του Οσίου Μαξίμου του Γραικού στην πόλη της Άρτας, της πνευματικής ευλογίας και δωρεάς αντιγράφου της χαριτοβρύτου εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας που κοσμή τον Ιερό Ναό και την Μητρόπολή μας, καθώς και την ενίσχυση του Γηροκομείου μας και του εν γένει φιλανθρωπικού μας έργου σε καιρούς δυσχερείς, κατά τους οποίους πολλοί συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται σκληρά και επιμόνως ζητούν την βοήθεια της Εκκλησίας.

     Ευχόμεθα ο Παντοδύναμος Θεός να χαρίζει πλουσίους τους καρπούς της Θείας Χάριτος στον άγιο Καθηγούμενο και στην Μοναστική Αδελφότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...