Η βράβευση της καλύτερης πεντάδας της 25ετίας για τον ΠΑΟ

Η βράβευση της καλύτερης πεντάδας της 25ετίας για τον ΠΑΟ

Οι πέντε κορυφαίοι παίκτες της 25ετίας για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού τιμήθηκαν απόψε σε μια ιδιαίτερη τελετή.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα άκουσε και πάλι το όνομά του, υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως οι πράσινοι δε θα βγουν ποτέ από την καρδιά του.

«Πολύ καλησπέρα» είπε στα Ελληνικά… «Για εμένα ήταν τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να παίξω για εσάς» σχολίασε και συνέχισε και πάλι στα Ελληνικά «Σε ευχαριστώ μεγάλε πρόεδοε εσένα και την οικογένειά σου που με έφερες στον Παναθηναϊκό. Είστε πάντα στην καρδιά μου και σας αγαπάω πολύ».

Μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα στα ελληνικά χαιρέτησε τον ιστορικό πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Κατά την έξοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας του συλλόγου, μίλησε για την επιστροφή του και εξέφρασε την αγάπη του προς τους οπαδούς του τριφυλλιού.

«Είναι συγκινητικό και είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Σας αγαπώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ εσάς που είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στο κόσμο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε αρχικά ο Δαλματός.

Και στο τέλος ευχαρίστησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο με μήνυμά του στα ελληνικά: «Κύριε Παύλο, κύριε Πρόεδρέ μου… Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μετά τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Αντώνης Φώτσης πήρε τη σκυτάλη και αποθεώθηκε. Ο «Batman» του Παναθηναϊκού έκανε τη διαφορά τονίζοντας ότι το αποψινό δεν είναι κάτι… διαφορετικό απ όλα τα υπόλοιπα και λίγο αργότερα έστειλε το μήνυμά του σε όλους.

«Εμείς αυτά τα ‘χουμε κάθε μέρα. Σε κάθε αγώνα είναι σα γιορτή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό σήμερα. Όλοι μας ξέρετε πόσο αγαπάμε αυτήν την ομάδα, ανεξαρτήτως βραβεύσεων» είπε και έδωσε το στίγμα της σχέσης ομάδας και κόσμου. «Όλοι είμαστε εδώ για εσάς, όπως είστε εσείς για εμάς».

Συγκινημένος από την αποθέωση που έτυχε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, όμως η ομάδα είναι εδώ. Όλοι ξέρετε ότι πρέπει να είστε κοντά και στα καλά και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε το γεγονός πως ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Έλληνας παλαίμαχος φόργουορντ των πράσινων και νυν επικεφαλής της Ακαδημίας του τριφυλλιού κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως μέλος της καλύτερης 5άδας της ομάδας, την τελευταία 25ετία, έστειλε το μήνυμά του.

«Σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο, τύχη και μεγάλη τιμή για όλους εμάς να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να γιορτάζουμε βραδιές όπως η σημερινή, με τη βοήθεια της διοίκησης. Του κ. Παύλου, του κ. Θανάση και τώρα του κ. Δημήτρη. Ένα θέλω να σας πω κλείνοντας στις χαρές και στις λύπες μαζί, μην το ξεχνάτε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...