Η εφαρμογή του 1 δολ. τον έκανε πλούσιο στα 16 του!

Δευτέρα 27/06/2016 – 17:12Σε ηλικία μόλις 16 ετών ο Ted Nash αποφάσισε να φτιάξει μια εφαρμογή για να δοκιμάσει το App Store της Apple.
Της χάρισε το όνομα «Fit ή fugly» και ισχυρίστηκε ότι αυτή μπορεί να αναλύσει επιστημονικά τις φωτογραφίες των φίλων σας και να κρίνει αν αυτοί είναι ελκυστικοί ή όχι.
Πρόκειται για μια απλή και αστεία εφαρμογή αλλά καθώς οι άνθρωποι αγόραζαν iPhone και πειραματίζονταν με το App Store, η «Fit ή fugly» απογειώθηκε.
Η εφαρμογή έχει κατέβει πάνω από 6 εκατομμύρια φορές και έλαβε 180.000 downloads σε μια μέρα. Ο Nash χρέωνε την εφαρμογή του 1 δολ. και έκανε 126.000 δολ. σε μόλις μία ημέρα. Καθόλου άσχημα για ένα 16χρονο που ζούσε σε μια αγροικία στο Somerset και πειραματιζόταν με το App Store.
original
Όμως, ο Nash δεν σταμάτησε εκεί. Έβγαλε πολλά χρήματα από το «Fit ή fugly», που αργότερα μετονομάστηκε σε FaceRate, αλλά κυκλοφόρησε και μια άλλη εφαρμογή που δημιούργησε αντιδράσεις, την «Little Gossip», που επέτρεπε στους ανθρώπους να δημοσιεύουν ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο.
igevviluvsyaejp9vkgg
Αυτό συνέβη το 2011.
Σήμερα, ο Nash εξακολουθεί να συμμετέχει στο App Store. Αλλά αυτή τη φορά δεν φτιάχνει εφαρμογές για τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, διαχειρίζεται μια εταιρεία διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας που ονομάζεται Tapdaq, η οποία βοηθά τους προγραμματιστές να προσελκύσουν τους χρήστες στις δικές τους εφαρμογές. Λειτουργεί ενθαρρύνοντας τους χρήστες να μετακινούνται μεταξύ παρόμοιων εφαρμογών στο δίκτυο Tapdaq.
 tapdaq 01

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...