Θρίαμβος για τον Α.Ο. Λυγιάς τον έβγαλε ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Φωτο-ρεπορταζ

Σε λίγο φάσεις και γκολ του αγώνα και περισσότερο φωτογραφικό υλικό  

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των μπαράζ πήρε ο ΑΟ Λυγιάς που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Χάλκειας με το εντυπωσιακό 2-6.
Ο Βεϊζάι ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33′ με τον Δημητρόπουλο στο 40′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 45′ ο Βεϊζάι ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτ έκανε το 0-3 με τον

Δημητρόπουλο στο 49′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Ο ΑΟ Χάλκειας αντέδρασε κει μείωσε σε 1-4 με τον Ανδριτσόπουλο στο 60′ και σε 2-4 στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση  πέναλτι του Γιαβρούτα.
Στο 89′ ο Κατσάμπας έκανε το 2-5 με τον Αποστολόπουλο στο 93′ να διαμορφώνει το τελικό 2-6.
Ο ΑΟ Χάλκειας αγωνίστηκε από το 78′ με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Κάκκου και με 9 παίκτες λόγω αποβολής με β’ κίτρινη του Κυρίτση από το 79′.

ΑΟ Χάλκειας (Στ. Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Μυλωνάς Χ., Ντούμας (55′ Ανδριτσόπουλος), Κυρίτσης, Κάκκος Δ. (56′ Αλμπάνης), Κάππο, Δαδάνης (50′ Κάκκος Ν.), Μυλωνάς Αθ. (46′ Ψυχογιάς), Αδραχτάς, Γιαβρούτας, Πελέκης
ΑΟ Λυγιάς (Φ. Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος, Βασκόπουλος, Βεϊζάι, Κουφογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κουτσαυτίκης, Δημητρόπουλος (82′ Αποστολόπουλος), Κατσίκας, Κοτσέτσος (91′ Νικολόπουλος), Σκανιάς (88′ Κατσάμπας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...