Ισοφάρισε στα… χασομέρια – Μετριότατη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα

Ισοφάρισε στα... χασομέρια - Μετριότατη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα

O Παναθηναϊκός έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του στην Κέρκυρα και λίγο έλειψε να ηττηθεί. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ  από το ξεκίνημα του αγώνα, οι “πράσινοι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 94΄ με τον Κλωναρίδη.

Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα, στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων ο Βλάχος βγήκε ωραία από δεξία ξεπέρασε τους Ατζαγκούν και Τριανταφυλόπουλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έψαξε την ισοφάριση ωστόσο παρά το γεγονός πως δημιούργησε ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με την Κέρκυρα ωστόσο -που δεν μπορούσε να προκριθεί βάσει αποτελέσματος στην Πάτρα- κρατούσε το μηδέν.

Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο φινάλε του αγώνα μετά από κόρνερ του Πράνιτς ο Κλωναρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Κρητικός, Μεντής, Μακρίδης,, Βλάχος (60′ Γκόμες), Κωτάτης (46′ Ζόρμπας), Ντατίδης, Γεωργακόπουλος, Φάμπιο, Καμπάνταης (72′ Ντουαλά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Λουντ (59′ Καλτσάς), Αμπέντ (80′ Πράνιτς), Ατζαγκούν, Νίνης (73′ Καρέλης), Κλωναρίδης.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...