Καμμένος: Μαϊμού είδηση ότι έχω υποβάλλει μήνυση

Καμμένος: Μαϊμού είδηση ότι έχω υποβάλλει μήνυση

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο και τον διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» Π. Λάμψια, μετά την είδηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Νέων ότι ζητήθηκε η σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο ίδιος ο υπουργός, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter εξαπέλυσε πυρά κατά των πολιτικών του αντιπάλων που έσπευσαν να του επιτεθούν για μια μήνυση που όπως είπε δεν έκανε. Παράλληλα σε δεύτερο tweet του ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για “μαϊμού είδηση” κατηγορώντας δημοσιογράφους για τη διασπορά της. Ωστόσο σε νεότερη ανακοίνωσή της η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της tanea.gr με τίτλο “Ύποπτα παιχνίδια” καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι προσπάθησε να αποκρύψει την πραγματικότητα σχετικά με την επιχείρηση σύλληψης του κ. Παναγιώτη Λάμψια. Μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra channel ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα. «Φυσικά και επικοινώνησα με τον πρωθυπουργό και με ρώτησε: “Μήπως υπεβλήθη μήνυση και δεν το ξέρεις;”». Ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει υποβάλει μήνυση κατά των ΝΕΩΝ και επιτέθηκε σε όσους διακίνησαν την σχετική είδηση, από δημοσιογράφους μέχρι κόμματα.

Δ. Τζανακόπουλος: Η διασπορά ψευδών ειδήσεων συνεχίζεται

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. “Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η κυρία Γεννηματά αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού κ. Τσιόδρας, εγκαλούν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για μηνύσεις που δεν έγιναν και για συλλήψεις που ουδέποτε παραγγέλθηκαν. Προφανώς για κάποιο λόγο, βρίσκονται σε δύσκολη θέση” ανέφερε χαρακτηριστικά.Νωρίτερα, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε δήλωσε, «ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών.  Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση  είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Τι λέει η εφημερίδα

Για ύποπτα παιχνίδια της κυβέρνησης κάνει λόγο η εφημερίδα “Τα Νέα” κατηγορώντας την ότι προσπάθησε να αποκρύψει την πραγματικότητα σχετικά με την επιχείρηση σύλληψης του κ. Παναγιώτη Λάμψια.Νωρίτερα υπήρξε ανακοίνωση της εφημερίδας σύμφωνα με την οποία είχε υποβληθεί μήνυση και κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά του Διευθυντή της εφημερίδας των Νέων Παναγιώτη Λάμψια από τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο με αφορμή το  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για την πώληση αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/309187-Kammenos-Maimoy-eidese-oti-echo-ypoballei-menyse ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...