Καρφιά Σιαμαντά για Μπουλέ: Κυβερνούσε σαν Ερντογάν-Αντίδραση Ζιαμπάρα,ζούμε στην εποχή των αλληλοκατηγοριών

-Τραγελαφικά σχόλια στο δημοτικό συμβούλιο

Τον τρόπο με τον οποίο θήτευσε την δημοτική του αρχή ο κ. Μπουλές,καυτηρίασε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης Γ.Σιαμαντάς.Ο “γιατρός” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο,κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου ασκώντας κριτική στην θητεία Μπουλέ ανέφερε ότι επί ημερών του,ο τρόπος που λειτουργούσε θύμιζε τον τρόπο του “γείτονα” τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον υπερσυγκεντρωτισμό των εξουσιών στο πρόσωπό του.

Κατά το παρελθόν ωστόσο η παρούσα δημοτική αρχή,είχε κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση ότι λειτουργεί με 6 δημάρχους (τους αντιδημάρχους) στη θέση του δημάρχου υποκαθιστώντας τον ουσιαστικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής συμβούλου της Α.Δ.Κ.Ν. Μ.Ζιαμπάρα που ανταπαντώντας τόνισε,ότι σήμερα ζούμε στην εποχή των αλληλοκατηγοριών,όπου ο καθένας αντιδήμαρχος κατηγορεί τον άλλον και μάλιστα δημόσια.

Υπενθύμισε δε στο σώμα πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο ο ίδιος ο αντιδήμαρχος πολιτισμού άσκησε κρτιτική στον πρόεδρο του σδημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά (Συνταξιούχος Ιπτάμενος) και τον πρώην αντιδήμαρχο Γ.Ράπτη (Λάτρη των καταδύσεων) ότι σε διαφοροποίησή τους σε πρόσφατη ψηφοφορία είχαν προσβληθεί από την νόσο των πιλότων (για τον κ.Κοτρωνιά) και τη νόσο των δυτών (για τον κ. Ράπτη)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...