Καταιγιστικός ο Όμηρος….

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-6

Καταιγιστικός ο  Όμηρος  συνέτριψε εκτός έδρας τον ΑΟ Λυγιά και χρειάζεται πλέον ένα βαθμό στις δύο επόμενες αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα χωρίς την διαδικασία των play off.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους πρωτοπόρους οι οποίοι άρχισαν το παιχνίδι έχοντας κατοχή μπάλας, αλλά ήταν φλύαροι στις τελικές ενέργειες. Μέσα σε ένα ωχτάλεπτο όμως κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να πάρουν σαφές προβάδισμα.

Στο 29′ ο Λαγός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τόρε έκανε το 0-1 για τον Όμηρο. Ο Κούσουλας στο 30′ μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2. Και πάλι ο Κούσουλας στο 37′ αυτή τη φορά με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Ο Όμηρος είχε δοκάρι στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα.

Το ίδιο μοτίβο είχαμε και στο β ημίχρονο με τους  φιλοξενούμενους απαλλαγμένους από κάθε άγχος να φτάνουν άλλες τρεις φορές στην επιτυχία ενώ παράλληλα είχαν άλλο ένα δοκάρι στο 77′ σε σουτ του Κούσουλα. Στο 70′ ο Πασπαλιάρης με κεφλαιά έκανε το 0-4, στο 78′ ο Βαλτογιάννης Σ. με πλασέ έκανε το 0-5, ενώ ο Καλύβας στο 80′ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Από το Λυγιά διακρίθηκαν οι Καλτσής και Θωμόπουλος, ενώ από τον Ομηρο οι Καλύβας, Κούσουλας, Αποστολίδης και Τσιφοπανόπουλος

Καλή η διαιτησία του κ. Βαλιάνου (Κουτρομάνος-Σούζας)

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Χασαπογιάννης, Τόρε, Βασιλόπουλος, Τσιριμώκος, Ζαμπάρας, Καλαβρουζιώτης (73’ Ραυτόπουλος), Νικόπουλος Γ. (66’ Κυρίτσης), Χασανάι, Φούντζουλας, Καλτσής, Θωμόπουλος

ΟΜΗΡΟΣ: Ταράτσας, Γιερετσιάν, Τσιρώνης (66’ Καπώνης), Πασπαλιάρης, Κάκκος Χ., Ζηνεμπής (46’ Χρυσικός), Λαγός (56’ Βαλτογιάννης Σ.), Καλύβας, Κούσουλας, Αποστολίδης, Τσιφοπανόπουλος.

Το φίλμ του αγώνα

29’ ΓΚΟΛ 0-1. Ανατροπή του Λαγού από τον Τόρε, καταλογιζέται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Παθών

30’ ΓΚΟΛ 0-2. Ο Κούσουλας με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα του Ομήρου

37’ ΓΚΟΛ 0-3. Ο Κούσουλας με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

45’ Απευθείας φάουλ του Καλύβα από πλάγια δεξιά βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι

70’ ΓΚΟΛ 0-4. Κόρνερ του Αποστολίδη ο Πασπαλιάρης στέλνει για 4η φορά τη μπάλα στα δίχτυα

77’ Δοκάρι σε σουτ του Κούσουλα μέσα από την περιοχή

78’ ΓΚΟΛ 0-5. Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βαλτογιάννη Σ. μέσα στην περιοχή η μπάλα στα δίχτυα

80’ ΓΚΟΛ 0-6. Ο Καλύβας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 1-5



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...