Κιμ Μπέισινγκερ: «Βάναυσο το διαζύγιο από τον Άλεκ Μπάλντουιν»

Κιμ Μπέισινγκερ: «Βάναυσο το διαζύγιο από τον Άλεκ Μπάλντουιν»

Κατηγορία

eri200
Πέμπτη 28/04/2016 – 22:44

kim

Δεκατρία χρόνια πέρασαν από τότε που οι δυο τους «πρωταγωνιστούσαν» στα πρωτοσέλιδα με το πολύκροτο διαζύγιό τους, διεκδικώντας την κηδεμονία της κόρης τους και ερίζοντας για εμπόδια που έθετε ο ένας στον άλλο.

Η εποχή του άσβεστου μίσους έχει περάσει στο παρελθόν και πλέον η Κιμ Μπέισινγκερ και ο πρώην σύζυγός της Άλεκ Μπάλντουιν είναι αρκετά πιο ψύχραιμοι. Καμαρώνουν για την 20χρονη κόρη τους, την Άιρλαντ και έχουν αφήσει πίσω τους τις σφοδρές διαμάχες.

«Το διαζύγιο είναι δύσκολο για ένα παιδί, όπως κι αν το παρουσιάσεις. Το δικό μας ήταν δημόσιο και απαίσιο», δηλώνει η 62χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Net A Porter», εξηγώντας τις δραματικές επιπτώσεις που είχε στην ψυχολογία της 5χρονης, τότε, κόρης τους.

Ως εκ τούτου, αποφάσισε να την μεγαλώνει με αντισυμβατικό τρόπο, αφήνοντάς τη να κάνει ό,τι θέλει, ώστε να εξωτερικεύει όλα όσα ένιωθε ότι την καταπίεζαν:  «Ήθελα απλώς να είναι ελεύθερη. Αν ήθελε να φέρει τους φίλους της στο σπίτι και να μουτζουρώσει τους τοίχους με μαρκαδόρους, για εμένα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Η Κιμ ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή στον κινηματογράφο, ερμηνεύοντας τον ρόλο μιας μυστηριώδους «πλανεύτρας» γυναίκας στο δεύτερο σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...