Κουρουμπλής: «Κίνδυνος» συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. με απλή αναλογική

Παρασκευή 24/06/2016 – 21:07Για «κίνδυνο» συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, εφόσον υιοθετηθεί εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής, έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον «Real Fm».
«Να λάβουμε υπ’ όψιν μας πως δεν είμαστε το κόμμα του 4% και πως είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη και η πολιτική σταθερότητα πρέπει να είναι μέσα στο μυαλό μας», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να κυβερνάται».
«Καλά είναι αυτά τα ωραία λόγια αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο είναι το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, κάτι το οποίο εγώ το πιστεύω, με ποιον θα συνεργαστεί; Θα το πω και στην Κεντρική Επιτροπή αύριο, “κινδυνεύει” να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επανέλαβε την πρότασή του για κατανομή 270 εδρών αναλογικά και χορήγηση των υπόλοιπων 30 εδρών ως μπόνους στο κόμμα ή συνδυασμό κομμάτων που θα λάβει ποσοστό άνω του 40%.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...