Κουτσούμπας: Όχι στα προεκλογικά αλισβερίσια με το ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Όχι στα προεκλογικά αλισβερίσια με το ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορηματικά αρνητικός στη στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Κατηγορηματικά αντίθετος στα προεκλογικά αλισβερίσια με το ΣΥΡΙΖΑ αρνούμενος να στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παίζει με τον ελληνικό λαό» καταλογίζοντας του άγνοια για το τι θα συναντήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ερωτηθείς για το αν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής θα προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις ο κ. Κουτσούμπας αρνήθηκε να απαντήσει καλώντας το λαό να σκεφτεί με τι θα αντικαταστήσει την κυβέρνηση.

«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «και οι δυο κρύβουν ότι είναι υπό μόνιμη εποπτεία, όπως όλα τα κράτη της ΕΕ».

Όσον αφορά το θέμα της Χρυσής Αυγής ο ΓΓ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι υπήρξε μια ανεύθυνη καλλιέργεια της αγανάκτησης που οδήγησε ένα τμήμα του λαού να στρέφεται ελαφρά τη καρδία σε τέτοιες κατευθύνσεις δηλώνοντας ότι σε κάθε περίπτωση «δεν μπορείς να βάζεις τη ΧΑ στα προεκλογικά παζάρια».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...