Κόμβος γέφυρας Βαριάς: Επιτόπου σύσκεψη φορέων για το κυκλοφοριακό.

-Σύνταξη μελέτης από την τεχνική υπηρεσία Ναυπάκτου.

-Χαμηλή ταχύτητα και αυξημένη προσοχή από την πλευρά των οδηγών.

Με αφορμή το τελευταίο τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της γέφυρας Βαριά στο οποίο ενεπλάκησαν ι.χ.αυτοκίνητο και δίκυκλο την περασμένη εβδομάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή,σήμερα επιτόπου βρέθηκαν και συζήτησαν για το θέμα αρμόδιοι φορείς.

Στην σύσκεψη αυτή πήραν μέρος ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,αντιδήμαρχοι,ο δημοτικό σύμβουλος και αρμόδιος για θέματα συγκοινωνιών Π.Κονίδας,η Τροχαία Ναυπάκτου,υπάλληλοι από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας,αλλά και από την Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Αναμένεται να υπάρξει έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου σχετικά με το μέλλον της κυκλοφορίας στην περιοχή και η ανάθεση στη συνέχεια σε ειδικό συγκοινωνιακό γραφείο για την αποτύπωση της μελέτης.Εξετάζονται πολλές λύσεις,ανάμεσα στις οποίες η τοποθέτηση κάμερας (παρόμοιας με αυτή της Παλαιοπαναγιάς) με σχετική προειδοποιητική σήμανση.

Το βασικότερο όλων φυσικά είναι η αυξημένη προσοχή των οδηγών των οχημάτων και η χαμηλή φυσικά ταχύτητα με την οποία θα πρέπει να κινούνται στην περιοχή λόγω των αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου που αποδίδεται τόσο στις γνωστές αλυσίδες των πολυκαταστημάτων,όσο και της σχολικής μονάδας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...