Κύπελλο Ελλάδος : Ήττα με 1-0 για τον Παναιτωλικό απ’την ΑΕΚ που σφράγισε το εισιτήριο για την οχτάδα (video)

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού τύπου όπου η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ με σβηστές τις μηχανές επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Παναιτωλικού με 1-0 και σφράγισε την παρουσία της στους ”8” του θεσμού! Το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης, σημείωσε ο Έλντερ Λόπες στο 66ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Μασούντ (όπως έγινε και στο 4ο γκόλ της Ένωσης στο Αγρίνιο, το περασμένο Σάββατο). Ο Παναιτωλικός που είχε υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Μπάμπη Μιχαηλίδη έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με το Μάκη Χάβο, είχε αρκετές αλλαγές και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα, κάτι με το οποίο θα ασχοληθεί εκτενώς ο νέος προπονητής της ομάδας.

Από πλευράς ΑΕΚ ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Ισπανός Έρικ Μοράν δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ενώ αγωνίστηκαν και οι νεαροί Γιαννούτσος και Γιούσης. Από πλευράς Παναιτωλικού ντεμπούτο για τον νεαρό Νίκο Κουσιάδη κάτω απ’τα γκολπόστ, αλλά μόλις για 8 λεπτά, ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε απ’τον Δημήτρη Κυριακίδη. Βασικοί αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Βασιλούδης.

Αξίζει να αναφερθεί οτι η ΑΕΚ κερδίζει για 4η φορά μέσα στη σεζόν τον Παναιτωλικό σε ισάριθμα παιχνίδια με απολογισμό 11-1 γκόλ!

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

ΑΕΚ: Mπάρκας, Βράνιες (70′ Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (81′ Γιούσης), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Γιακουμάκης, Μασούντ (76′ Αραούχο), Κλωναρίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης (λ.τ. 8′ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46′ Πάουλο), Κλέσιο, Ρόσα (70′ Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κύριος Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και το γκόλ της αναμέτρησης :

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...