Λάρισα: Κλέβουν ακόμα και τις πλάκες από τα πεζοδρόμια!

Λάρισα: Κλέβουν ακόμα και τις πλάκες από τα πεζοδρόμια!
Συλλήψεις για κλοπές και σε Πέλλα και Μαγνησία
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στους δρόμους της Λάρισας, όταν είδαν ξαφνικά μέσα στη νύχτα δυο άνδρες να ξηλώνουν τις… πλάκες ενός πεζοδρομίου και να τις φορτώνουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 59 και 52 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, ενώ είχαν αρπάξει από το πεζοδρόμιο 26 κυβόλιθους, τους οποίους αρνήθηκαν να εξηγήσουν πού θα τους χρησιμοποιούσαν. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή πρόκειται για συστηματικούς κλέφτες δημόσιων υλικών.

*** Ένας μεγάλος αριθμός από λαμαρίνες και δύο μεταλλικά ντεπόζιτα αξίας 1.500 ευρώ, που έκαναν φτερά από την αποθήκη ενός 39χρονου σε χωριό της Πέλλας την περασμένη Πέμπτη, βρέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη μάντρα παλαιών μετάλλων ενός 25χρονου και ενός 44χρονου όπου τα είχε πουλήσει ο δράστης της κλοπής. Οι ιδιοκτήτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 30χρονος που τους πούλησε τα αντικείμενα κατηγορείται για κλοπή.

*** Με επτά… εξατμίσεις στα χέρια έβγαινε από το προαύλιο μιας επιχείρησης στη Μαγνησία ένας 67χρονος μέσα στο… μαύρο ξημέρωμα, όταν βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.! Ο δράστης συνελήφθη και παρπαέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ τα κλεμμένα εξαρτήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...