Λεβέντης: Δεν θα αφήσω ο λαός να πάθει αμνησία και να βγάλει έναν Μητσοτάκη

«Δεν θα αφήσω ο ελληνικός λαός να πάθει αμνησία και να δείξει επιπολαιότητα και να βγάλει ένα Μητσοτάκη και μετά την άλλη μέρα να λέει «κατεβάστε τον». Γιατί όσο γνωρίζω τον κόσμο όλο διώχνουμε αυτούς που ψηφίζουμε, από την άλλη μέρα είμαστε «κοψοχέρηδες» και αυτό δείχνει επιπολαιότητα της κοινωνίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά fm».

Ερωτηθείς αν βλέπει ενδεχόμενο  εκλογών μέσα στο 2017, o Βασίλης Λεβέντης είπε: «Στην τελευταία μου ομιλία, παρουσία του Τσίπρα, του είπα «είσαι βλάκας αν δεν κάνεις εκλογές αμέσως να έρθει ο Μητσοτάκης να λύσει αυτός το γρίφο, να βάλει αυτός τους φόρους και να κόβει μισθούς και να έχει μπροστά του εκλογές με μηδέν μπόνους».

Αυτό είπα, τώρα αν θα τις κάνει ή δεν θα τις κάνει αυτός θα αποφασίσει όμως πρώτη φορά βλέπω όλη η Βουλή να πυροβολεί μια κυβέρνηση η οποία κυβέρνηση πολλά λάθη κάνει, εγώ έχω τηρήσει κριτική στάση προς την κυβέρνηση, δεν έχω ψηφίσει τίποτα στους 12 μήνες αλλά δεν συμφωνώ με αυτή την πυροβολαρχία όλοι εναντίον του Τσίπρα, όχι γιατί τον στηρίζω αλλά γιατί δεν είναι τίμιο μια αντιπολίτευση που δεν έχει πρόταση εξουσίας σοβαρή και μόνο να επωφεληθεί ψηφοθηρικά θέλει, να συντάσσεται όλη ενώ επί 18 μήνες κυβερνούσε αυτή τη αντιπολίτευση και έκανε χειρότερα”

Με αφορμή τα «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε: «Μια ευχή έχω, να σοβαρευτεί. Να πάρει την εξουσία ο Μητσοτάκης αλλά χωρίς μπόνους, τίμια, να έχει ψηφίσει ο κόσμο.

Εγώ δεν θα τολμούσα να πω «θέλω 50 έδρες μπόνους για να κυβερνήσω» το θεωρώ θράσος, οι κύριοι όμως το θεωρούν αυτονόητο, είναι δική τους η χώρα. Είναι ιδιοκτήτρια της χώρας η οικογένεια Μητσοτάκη και δικαιούται να παίρνει μπόνους!».

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης άσκησε κριτική στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά: «Έκανε έγκλημα η Γεννηματά, θα τιμωρηθεί. Αν δεν είχε δώσει υπέρ της ενισχυμένης την ψήφο της και είχαμε περάσει τα 200 τώρα ο Μητσοτάκης θα προσήρχετο στο τραπέζι της οικουμενικής και της συνεννόησης γιατί θα ήξερε ότι και εκλογές να γίνουν 105 έδρες θα πάρει ενώ τώρα σου λέει θα πάρω 145 θα βρω και τη Γεννηματά με άλλους 8-10 και θα κάνω κυβέρνηση.

Τα όνειρα της αυτοδυναμίας συνεχίζονται με τη ψήφο της κας Γεννηματά. Η ψήφος που έδωσε θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...