Λεοντόκαρδη Αγγλία!

Πέμπτη 16/06/2016 – 18:09Με τους Στάριτζ και Βάρντι να κάνουν τη διαφορά ερχόμενοι από τον πάγκο η Αγγλία επικράτησε με σκορ 2-1 της Ουαλίας και μάλιστα με ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 92′.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Αγγλία έδειξε πως θα είναι εκείνη που θα έχει τον έλεγχο του αγώνα, αφού η Ουαλία από μόνη της έδωσε χώρο στα «λιοντάρια» και κλείστηκε πίσω, θέλοντας να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση.
Άλλωστε η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ είχε ήδη τρεις βαθμούς πριν την σέντρα σε αντίθεση με τους παίκτες του Ρόι Χότσον που «καιγόντουσαν» για τη νίκη. Έτσι, η πρώτη φάση του ματς ανήκε στους Άγγλους που βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Κέιν να κάνει την κάθετη για τον Λαλάνα, αυτός να γυρίζει παράλληλα, αλλά ο Στέρλινγκ -πάνω στην κίνηση- τελείωσε άσχημα την φάση μεταξύ μεγάλης και μικρής περιοχής!
Στο 32′ έγινε μία φάση που θα συζητηθεί πολύ. Ο Στέρλινγκ έκανε το γύρισμα, ο Κέιν στην μικρή περιοχή πήδηξε για την κεφαλιά (ήταν ακινητοποιημένος ο Χένισεϊ), με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Ντέιβις και να απομακρύνεται. Ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί ο αγώνας, θεωρώντας ακούσιο το χέρι του Ουαλού. Θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι…
Οι Ουαλοί δεν έβγαιναν πολλές φορές και μάλιστα με αξιώσεις μπροστά. Ωστόσο, στο 42′ πήραν το προβάδισμα ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ από τα 30 μέτρια με τον Τζο Χαρτ να φέρει -μικρή- ευθύνη για το τέρμα του φορ της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι έπρεπε να γίνουν πιο επιθετικοί και πιο απειλητικοί, ώστε να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι. Γι” αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας, Ρόι Χότσον, πέρασε τους Τζέιμι Βάρντι και Ντάνιελ Στάριτζ στη θέση των Ραχίμ Στέρλινγκ και Χάρι Κέιν.
Ο επιθετικός της Λέστερ δεν χρειάστηκε παρά μόνο δέκα λεπτά, ώστε να φέρει το ματς σε απόλυτη ισοπαλία. Στο 56′ υπήρξε φάση διαρκείας στα καρέ της Ουαλίας, ο Στάριτζ σεντράρει, ο Άσλεϊ Γουίλιαμς άθελά του… στρώνει στον Βάρντι κι αυτός από κοντά εκτελεί τον γκολκίπερ της Ουαλίας για το 1-1.
Στην συνέχεια οι Άγγλοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Ουαλούς να είναι καλά οχυρωμένοι και να βγαίνουν ελάχιστες φορές μπροστά. Ωστόσο, η πίεση των Άγγλων καρποφόρησε στο 92′ με τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή και με δικό του πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χενεσέι.
Η βαθμολογία μετά από δύο αγώνες 
Αγγλία 4 
Ουαλία 3 
Σλοβακία 3 
Ρωσία 1 
Η επόμενη αγωνιστική 
Αγγλία-Σλοβακία 
Ουαλία-Ρωσία Pηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...