Λιβάγια: «Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Λιβάγια: «Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Την πίστη του για νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Μάρκο Λιβάγια. 

Σε δηλώσεις που έκανε, ο Κροάτης επιθετικός παρουσιάστηκε βέβαιος ότι η Ένωση θα εμφανιστεί πανέτοιμη στις 7 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, ώστε να δημιουργήσει τις προοπτικές για πρόκριση στα ημιτελικά. 

«Δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Το 0-0 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε τη ρεβάνς στο σπίτι μας, εκεί όπου έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε», σχολίασε για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. 

Για το αν κρύβει κινδύνους το… ύπουλο 0-0: «Αυτό ισχύει, αλλά μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας έχουμε τον τρόπο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι τακτικής και θέλησης. Η ομάδα αυτή είναι για τα δύσκολα και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να προκριθούμε». 

Για τις κλωτσιές που δέχθηκε: «Αυτό φαίνεται ότι είναι το φυσιολογικό στην Ελλάδα. O διαιτητής έδωσε 20 φάουλ στον Ολυμπιακό και 2-3 σε εμάς».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/318998-Libagia-THa-kerdisoyme-ste-rebans-me-ton-Olympiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...