Λύθηκε το «μυστήριο» με τo… UFO στο Κατάκολο – Τι ήταν τελικά

Πριν λίγες ημέρες ένα ζευγάρι από την Ηλεία υποστήριξε ότι ήρθε αντιμέτωπο με ένα περίεργο θέαμα που σύμφωνα με τους ίδιους  συνδέεται με τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ), τα γνωστά σε όλους μας UFO!

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 11 το βράδυ, στην παραλία Καβούρι στο Κατάκολο, οι ίδιοι αντίκρισαν ένα φαινόμενο το οποίο χαρακτηρίζουν εξωγήινο.

Ειδικότερα, το ζευγάρι είπε ότι είδε πέντε ιπτάμενα αντικείμενα που έμοιαζαν με πύρινες μπάλες.

Τελικά, τα φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε το εν λόγω ζευγάρι στην περιοχή Καβούρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από φαναράκια ευχών…

Όπως αναφέρει το ilialive, στην περιοχή Καβούρι από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι και ο ουρανός είχε γεμίσει φαναράκια ευχών, που έχουν γίνει πολύ «μόδα».

Λόγω του ανέμου τα φαναράκια ευχών κινούνται ακαθόριστα, όχι πάντα ανοδικά, αλλά πολλές φορές παράλληλα με την επιφάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση, τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και όντως θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά, κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανάλογα με τον αέρα ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.

Τα φαναράκια όμως ανησύχησαν κάποιους στην περιοχή που φοβήθηκαν πως μπορεί να παρασυρθούν και να πέσουν σε εκτάσεις με ξερά χόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Για αυτό το λόγο – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive – κάλεσαν και την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα άλλοι πολίτες που διέκριναν πάνω από τη θάλασσα τα φαναράκια, θεώρησαν πως ήταν φωτοβολίδες κινδύνου – που πιθανόν να έριξε κάποιο σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα προς ενημέρωση.

Η άγνοια, ο φόβος και η φαντασία κάποιων δημιούργησε UFO πάνω από το Κατάκολο…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...