Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή…2-0 ο Όμηρος την ΑΕΜ

Ο Όμηρος Νεοχωρίου αντέδρασε μετά την ήττα από τη Φλόγα Παλαιομάνινας, κέρδισε με 2 – 0 την Α.Ε. Μεσολογγίου και την πλησίασε την πρωτοπόρο στον ένα βαθμό. Δύο μεταγραφές του Γενάρη ο Βασίλης Μεταξούλης και ο Πάνος Καρύμπας «καθάρισαν» για τον Όμηρο.

Οι γηπεδούχοι με το «καλημέρα» μπήκαν σε θέση οδηγού στο παιχνίδι, καθώς στο 5΄ ο Μεταξούλης άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Οι παίκτες της Α.Ε.Μ. προσπάθησαν να νικήσουν χωρίς αποτέλεσμα το Ζέρβα και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 1 – 0. Στο 54΄ ο Όμηρος πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Δημήτρη Θεοδοσίου έκλεισαν καλά τους χώρους, η Α.Ε.Μ. είχε δύο καλές φάσεις και διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 72ο λεπτό, σε μια φάση που θεωρούν ότι ο Αλεξόπουλος κάνει χέρι.

Το φιλμ του αγώνα.

5’ Γκολ.  Στο πρώτο δοκάρι ο Μεταξούλης χωρίς πίεση τσίμπησε την μπάλα στο φάουλ (σαν κοντινό κόρνερ) του Καρύμπα και ανοίγει το σκορ 1-0.

20’ Ο Μιχαλόπουλος κερδίζει φάουλ στο ύψος της περιοχής, το εκτελεί ο Ντζιμάνης, σταθερή απόκρουση Ζέρβα.

27’ Κεφαλιά Γκάτση σε σέντρα Αντωνόπουλου, διαγώνια πορεία η μπάλα, λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο.

33’ Συνδυασμός Μιχαλόπουλου – Αντωνόπουλου και κεφαλιά Γκάτση χωρίς πίεση απέναντι απ’ τον Ζέρβα, η μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

38’ Σέντρα Ντζιμάνη, κοντινό πλασέ Γαβρίνα άουτ.

42’ Στο σουτ του Καρύμπα πρόλαβε και κόντραρε ο Πασπαλιάρης.

44’ Σε βαθιά μπαλιά, ο Λαγός φεύγει καταδιωκόμενος, αλλά χάνει το κοντρόλ.

45’ Ανέβηκε ο Βαβάτσικος απ’ τον άξονα, κόβει στο Γκάτση, αυτός παρά την προσπάθειά του δεν βρίσκει την μπάλα.

48’ Κλασική ευκαιρία, όταν ο Γκάτσης κερδίζει την κόντρα και πλασάρει με το αριστερό, αλλά ο Ζέρβας είναι σε ετοιμότητα.

54’ Γκολ. Ο Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ παραβιάζει την εστία του Δουλιώτη 2-0.

59’ Σωτήρια απόκρουση του Ζέρβα σε σουτ κοντινό του Δερβίση.

70’ Βολέ Βαβάτσικου, διώχνει σε πρώτο χρόνο ο Ζέρβας και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

72’ Την προσπάθεια σε σουτ του Πασπαλιάρη με εξουδετερωμένο το Ζέρβα, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Αλεξόπουλος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης (85’ Γατσώρης) Αλεξόπουλος, Κάκκος, Καλύβας, Λαγός, Σαμψώνας, Μεταξούλης (77’ Μοράλες), Καρύμπας (70’ Τσάμης), Καβαλιέρης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (65’ Νικολόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας (80’ Πασπαλιάρης Ι.), Βαβάτσικος, Δερβίσης.

πηγή: aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...