Μαίρη Φειδά vs Σίσσυς Φειδά: Όσα κόπηκαν στο μοντάζ

Μαίρη Φειδά vs Σίσσυς Φειδά: Όσα κόπηκαν στο μοντάζ
Μόλις μια μέρα πριν το γάμο της Σίσσυς Φειδά με τον Γιώργο Ανδρίτσο που έγινε αφορμή για το άνευ προηγουμένου τηλεοπτικό ξέσπασμα της μητέρας της, Μαίρης, νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την επίμαχη συνέντευξη. 
Διαβάστε τί κόπηκε στο μοντάζ και πώς τα εισέπραξε όλα αυτά η Σίσσυ.
«Προβάλλαμε εννέα λεπτά συνέντευξης της Μαίρης Φειδά και κόψαμε στο μοντάζ εννέα λεπτά με ακόμα πιο σκληρές εκφράσεις της για την κόρη της», λέει στο περιοδικό “ΟΚ” ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” Βασίλης Τσατσάνης που τής πήρε τη συνέντευξη.

«Δεν ήρθε να μας βρει η κυρία Μαίρη. Εμείς την αναζητήσαμε καθώς, εν όψει του γάμου της Σίσσυς Φειδά, θέλαμε μια συνέντευξη από την ίδια. Ωστόσο, λόγω των προετοιμασιών μάς είπε ότι δεν προλάβαινε να την κάνουμε πριν από το μυστήριο. Έτσι, αρχίσαμε να προσεγγίζουμε πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον για να γίνει ένα τυπικό lifestyle αφιέρωμα στον γάμο της. Έτσι βρήκαμε τη μητέρα της. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε café στην παραλία της Κορώνης όπου διαμένει μαζί με τον πατριό της Σίσσυς, Νίκο Ορφανό», εξηγεί ο δημοσιογράφος.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι την ημέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη ο παρουσιαστής της εκπομπής Μένιος Φουρθιώτης την προλόγισε, λέγοντας ότι υπήρχαν πολύ πιο σκληρές δηλώσεις που κόπηκαν.

Από το περιβάλλον της νύφης, στο περιοδικό μίλησαν οι φίλοι της, περιγράφοντας τα συναισθήματα της Σίσσυς Φειδά μετά την προβολή της συνέντευξης της μητέρας της.

«Στενοχωρήθηκε πολύ», λέει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, «είναι τόσο αξιοπρεπής και ευγενής και δεν της άξιζε όλο αυτό. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν».
«Η Σίσσυ είναι πολύ καλά και έχει επιστρέψει κανονικά στις προετοιμασίες του γάμου της με τον Γιώργο, αφού ξέρει ότι όλα όσα είπε η μητέρα της δεν έχουν καμία υπόσταση», αναφέρει ο στενός της φίλος Χρήστος Δεληλάμπρος και προσθέτει: «Με τη μητέρα της δεν έχουν σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Ουσιαστικά ποτέ δεν είχαν. Βέβαια, η Σίσσυ την προσκάλεσε στον γάμο και ούτε ήθελε να κρύψει κάτι από εκείνη. Απλά η μητέρα της άρχισε να της λέει ότι θα φορέσει προκλητικά ρούχα και έτσι δημιουργήθηκε η διένεξη. Είχε καλέσει και άλλους στενούς συγγενείς η Σίσσυ, αλλά, μετά από όσα έγιναν, δεν θα έρθουν. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ στενό φιλικό κύκλο, με κουμπάρα την κολλητή της φίλη».

Τέλος, για την αίσθηση που αποκόμισε από την πρωτοφανή κόντρα μητέρας και κόρης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσατσάνης καταθέτει την προσωπική του εκτίμηση: «Αυτό που πιστεύω είναι ότι κάθε πλευρά έχει το δίκιο της, τόσο η Μαίρη, όσο μάλλον και η Σίσσυ Φειδά. Αισθάνθηκα ότι η μητέρα της νιώθει προδομένη και πικραμένη από το παιδί της, ωστόσο το κατά πόσο η πικρία της είναι δικαιολογημένη δεν μπορώ να το ξέρω με βεβαιότητα, γιατί δεν είχαμε απάντηση από την άλλη πλευρά. Πριν βγει στον αέρα η εκπομπή, προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τη Σίσσυ Φειδά, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να την εκθέσουμε, αλλά οφείλαμε να παρουσιάσουμε το παράπονο μιας μάνας. Γι’ αυτό κιόλας δεν πήραμε καμία θέση».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...