Μεγάλη εφημερίδα κυκλοφορεί ξανά μετά από 30 χρόνια

Μεγάλη εφημερίδα κυκλοφορεί ξανά μετά από 30 χρόνια

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 29/02/2016 – 17:43

Μεγάλη εφημερίδα κυκλοφορεί ξανά μετά από 30 χρόνια

Στα περίπτερα έφτασε σήμερα η The New Day, η πρώτη νέα βρετανική εφημερίδα που κυκλοφορεί εδώ και τριάντα χρόνια στο νησί.

Σε χρώματα παστέλ, με ειδήσεις για διασημότητες, λίγα αθλητικά και ένα άρθρο περί του “γιατί οι γυναίκες φοβούνται να διατυπώνουν αιτήματα στο γάμο”, στο πρώτο φύλλο της, η εφημερίδα έχει και τη στήριξη του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος δημοσιεύει στη 12η σελίδα ένα άρθρο με το οποίο καλεί τους συμπολίτες του να ψηφίσουν υπέρ της διατήρησης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου.

Η The New Day, η οποία εκδίδεται από τον όμιλο μέσων ενημέρωσης Trinity Mirror, ελπίζει ότι θα επιτύχει σ’ έναν τομέα που χαρακτηρίζεται από τη μείωση του αριθμού των αναγνωστών και τη συρρίκνωση των διαφημιστικών εσόδων. Οι μειώσεις αυτές έκαναν την εφημερίδα The Independent, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1986, να ανακοινώσει πως από τις 26 Μαρτίου θα σταματήσει να κυκλοφορεί σε χαρτί και θα γίνει 100% ηλεκτρονική.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...