Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ένωσης γυναικών Φωκίδας

            Στις 8 Μαρτίου η ΄Ενωση Γυναικών Φωκίδας με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας, οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, απογευματινή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο ROUAL OLYMPIC.

            Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο ΄Ιδρυμα ΑΛΚΥΟΝΗ της Ναυπάκτου, στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά με νοητική στέρηση και από τον όμορο Δήμο Δωρίδος, θέλοντας έτσι η ΄Ενωση να συμβάλει κατά το δυνατόν σε τέτοιο αγώνα ζωής.

Η ΑΛΚΥΟΝΗ εξασφαλίζει σ’ αυτά τα παιδιά ένα υγιές πλαίσιο δραστηριοτήτων και ζωής.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Βάσω Παναγοπούλου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο και επισήμανε την οικονομική στενότητα του Ιδρύματος.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Γυναικών Φωκίδας, Λαμπρινή Κουφάκη, κάλεσε όλους να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας και να στηρίξουν το ΄Ιδρυμα ΑΛΚΥΟΝΗ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, ο νυν και τέως Πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας Γιάννης Μπαλατσούρας και Κώστας Λιάπης, η Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Στέλλα Πριόβολου, ο τέως Γεν. Δ/ντής του Ε.Ο.Τ. Κώστας Κατσιγιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Βαρδουσίων, Βασίλης Νικολέτος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Κουλούλας και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Χρήστος Γκίκας και Γιώργος Γλυμίτσας.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρέθηκαν στέλνοντας μήνυμα και χαιρετισμό, η βουλευτής Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα (η οποία προσέφερε σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Ιδρύματος), η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γιώτα Γαζή, ο Δήμαρχος Δωρίδας, Γιώργος Καπετζώνης και ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας, Θανάσης Παπαθανάσης.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...