Με την Ενωτική πρωτοβουλία και ο Γιάννης Σπυρόπουλος !!

Άλλο ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων με την παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Σπυρόπουλος θα είναι υποψήφιος με την «Ενωτική Πρωτοβουλία» Ο Γιάννης Σπυρόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο «Χωροταξικές και περιβαλλοντικές μελέτες».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία Γιάννη.Δεν περισσεύει κανείς!Ο Λουκόπουλος είναι η μόνη ελπίδα για τη Ναυπακτία.Είναι νωπές οι αποτυχίες των άλλων.

  2. tetoia atoma vale takh ki ase ta kammena xartia sthn akrh…den exeis anagkh apo salamouraious , kotrwniades k.a. …. mhn ksexas oti an xtiseis me axura sto telos tha ftiakseis axurwna….kalh tyxh!

  3. Ολο το κονιδαικο της προηγουμενης αναμετρησης μαζι με παραγοντες του Παπαθαναση και του Μπουλέ στο Λουκόπουλο.
    Χαχαχαχαχαχαχα
    Μην σας κάνει εντυπωση αν δεν περάσει ο Τακης β’ γύρω.

  4. Τάκη χαίρεις ευρύτατης εκτίμησης. Η Ναυπακτία περιμένει πολλά από σένα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Συνέχισε όπως είσαι χωρίς φανφάρες και λόγια πολιτικάντικα. Ο Κόσμος κουράστηκε και θέλει ουσία. Δεν πάει άλλο.

  5. Μεγάλη τιμή για τον τόπο η κάθοδος Λουκόπουλου.Έχει αποδείξει από την προσωπική του πορεία πως θέλει και μπορεί.Θα είναι κρίμα αγαπητοί συμπολίτες να χαθεί αυτή η ευκαιρία.

  6. Ο Λουκόπουλος είναι μοναδική ευκαιρία για την πόλη.Αν δεν τον εκλέξουμε δήμαρχο κάποια στιγμή θα παρακαλάμε να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να ελέγχαμε καλύτερα τον εαυτό μας,τις κομματικές μας αγκυλώσεις, τον φανατισμό μας.Τότε όμως θα είναι αργά…και Λουκόπουλο δεν θα έχουμε στις διαθέσιμες επιλογές μας.Τώρα είναι η ώρα για την υπέρβαση…τώρα είναι η ώρα για την αλλαγή…τώρα είναι η ώρα της Ναυπακτίας.Καλή επιτυχία!

  7. Εκεί στην ενωτική πρωτοβουλία βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας.. Αυτόν τον ακραιφνή Βενιζελικό τώρα τι τον θέλατε;;; Για την τυχοδιωκτική πολιτική του πορεία ή για τον ανανεωτικό χαρακτήρα που ευελπιστείτε να εμφανίσετε στα πολιτικά δρώμενα της Ναυπακτίας;; Μας δουλεύετε κανονικά μου φαίνεται! Κρίμα. Ψήφιζα Κίνηση Πολιτών αλλά αυτό το συνονθύλευμα παλαιοκομματικών αεριτζήδων μου προκαλεί αηδία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...