Μπόλαρης: Είμαι βέβαιος πως σήμερα ξεκινάμε για την αλλαγή στον ορίζοντα

Μπόλαρης: Είμαι βέβαιος πως σήμερα ξεκινάμε για την αλλαγή στον ορίζοντα
«Η επισφράγιση θα γίνει την επόμενη Κυριακή»
Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

«Έχω εμπιστοσύνη στο φιλότιμο των Μακεδόνων. Εχω εξαιρετική εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών. Είμαι βέβαιος πως σήμερα ξεκινάμε για την αλλαγή στον ορίζοντα, για την αλλαγή στη νοοτροπία, για την αλλαγή στις πολιτικές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η επισφράγιση θα γίνει την επόμενη Κυριακή» είπε στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε για την πορεία του δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και αφού ψήφισε, υπογράμμισε:

«Χθες εκδηλώθηκε μια αντισυνταγματική και παράνομη παρέμβαση από τον υπουργό Εσωτερικών, προκειμένου να εμποδιστεί ένα υποδειγματικό δημοψήφισμα. Το ότι είναι άτυπο δεν αφορά τους διοργανωτές αλλά αφορά το έλλειμμα της κυβέρνησης. Ένα δημοψήφισμα που οργανώνεται από εθελοντές συμπολίτες μας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ένα δημοψήφισμα προκειμένου να εκφραστούν οι Θεσσαλονικείς για το μεγάλο κοινωνικό αγαθό, το νερό.

» Για να εκφραστεί η βούληση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Το δημοψήφισμα γίνεται και θα υπάρχει η ελεύθερη έκφραση των Θεσσαλονικιών με ένα μεγάλο ‘όχι’ στην ιδιωτικοποίηση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...