Νέα οδηγία – σοκ των τζιχαντιστών: «Σκοτώστε αστυνομικούς και στρατιωτικούς»

Τρίτη 14/06/2016 – 16:30ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ                                Τις εντολές του Ισλαμικού Κράτους ακολούθησε κατά λέξη ο 25χρονος Λαροσί Αμπάλα, δολοφονώντας έναν Γάλλο αστυνομικό και την γυναίκα του.
Επίσημος εκπρόσωπος της οργάνωσης, ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι από τη Συρία, καλεί αδιάκοπα τους υποστηρικτές της οργάνωσης να περάσουν στην πράξη σκοτώνοντας αστυνομικούς και στρατιωτικούς στις χώρες τους που συμμετέχουν στον διεθνή συνασπισμό κατά της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη Συρία και το Ιράκ.
Επτά αστυνομικοί και στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί σε ισλαμιστικές επιθέσεις στη Γαλλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
«Σηκωθείτε μονοθεϊστές και υπερασπιστείτε το Κράτος σας από τον τόπο διαμονής σας, όποιος και να είναι… Επιτεθείτε εναντίον των στρατιωτών των τυράννων, των αστυνομικών τους δυνάμεων, των υπηρεσιών Πληροφοριών και των συνεργατών τους», ήταν το ηχητικό μήνυμα που είχε απευθύνει τον Σεπτέμβριο του 2014 ο αλ-Αντνάνι μέσω του δικτύου Al Furcan του Ισλαμικού Κράτους.
Ο αλ-Αντνάνι ενθάρρυνε τους «στρατιώτες του Χαλιφάτου» να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε είδος όπλου.
«Εάν μπορείτε ανατινάξτε μία βόμβα ή ρίξτε μια σφαίρα. Κανονίστε να βρεθείτε μόνοι με έναν γάλλο ή αμερικανό άπιστο και σπάστε του το κεφάλι με μια πέτρα, σκοτώστε τον με μαχαίρι, πατήστε τον με το αυτοκίνητό σας, ρίξτε τον από έναν βράχο, στραγγαλίστε τον, δηλητηριάστε τον», ανέφερε ο ίδιος.
«Μην συμβουλευτείτε κανέναν και μην αναζητήσετε κανενός τη φάτουα. Το αν ο άπιστος είναι ένστολος ή πολίτης δεν έχει σημασία. Η ετυμηγορία είναι η ίδια: είναι και οι δύο εχθροί. Είναι επιτρεπτό να χυθεί το αίμα τους», πρόσθεσε ο αλ-Αντνάνι.
Το ηχητικό μήνυμα του Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι έχει κυκλοφορήσει έκτοτε σε χιλιάδες ιστοσελίδες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...