Νέες αποκάλυψεις για τους δράστες της επίθεσης στην εκκλησία της Νορμανδίας

Νέα αποκάλυψη για τους δράστες της επίθεσης στην εκκλησία της Νορμανδίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση στην εκκλησία της Νορμανδίας με θύμα έναν ιερέα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας καλόγριας που βρέθηκε υπό καθεστώς ομηρίας από τους δύο τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ, στη Νορμανδία.

Όπως αναφέρει ο «Guardian», η καλόγρια που είδε τον μαρτυρικό θάνατο του ιερέα, ο οποίος σφαγιάστηκε από τους τζιχαντιστές, δήλωσε ότι ο ένας εξ αυτών μετά από την αποτρόπαια πράξη είχε ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

«Διέκρινα ένα χαμόγελο ικανοποίησης, ένα χαμόγελο χαράς στο πρόσωπο του. Με ρώτησε αν φοβάμαι να πεθάνω και του απάντησα όχι» ανέφερε μεταξύ άλλων η καλόγρια και πρόσθεσε πως ο ένας από τους τζιχαντιστές είπε ότι «η ειρήνη είναι αυτό που αναζητούμε.

Για όσο πέφτουν βόμβες στη Συρία, εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις. Και αυτά θα συμβαίνουν κάθε μέρα. Όταν σταματήσετε εσείς, θα σταματήσουμε και εμείς».

Οι δράστες γνωρίστηκαν σε δίκτυο στρατολόγησης 4 μέρες πριν την επίθεση

Μόλις τέσσερις μέρες πριν τη δολοφονία του ιερέα στη Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ, στη Νορμανδία γνωρίστηκαν οι δύο 19χρονοι δράστες. 

Σύμφωνα με tweet της ανταποκρίτριας της RealNews, Μαρίας Δεναξά, οι Αμπντέλ Μαλίκ Ναμπίλ Πετιζάν και Αντέλ Κερμίς δεν γνωρίζονταν. Ήρθαν σε επαφή μέσω δικτύου στρατολόγησης τέσσερις ημέρες πριν την δολοφονία του ιερέα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...