Νέες εικόνες απο την αεροπορική τραγωδία στο Σινα οι επιβάτες πετάχτηκαν δεμένοι με τα καθίσματά τους

Νέες εικόνες απο την αεροπορική τραγωδία στο Σινα οι επιβάτες πετάχτηκαν δεμένοι με τα καθίσματά τους

Οι νέες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στο Σινά έρχονται στο φως μαζί με τις νεότερες εκτιμήσεις για τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης του Airbus Α321 που πιθανότατα διαλύθηκε στον αέρα και παρέσυρε στο θάνατο και τους 224 επιβάτες του.

Το αεροπλάνο της εταιρίας Metrojet που είχε απογειωθεί από το Σαρλ ελ Σέιχ της Αιγύπτου, το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα, με προορισμό την Αγία Πετρούπολη και 23 λεπτά μετά εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Όταν εντοπίστηκε, ήταν τα συντρίμμια του στην έρημο του Σινά και οι σοροί των επιβατών διασκορπισμένοι ακόμη και σε ακτίνα 8 χιλιομέτρων.

Και ενώ άπαντες περιμένουν τις απαντήσεις που θα δώσουν στα χιλιάδες ερωτήματα τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, σύμφωνα με την εταιρία που εκμεταλλευόταν το Airbus, το αεροσκάφος ταλαντεύτηκε πάνω και κάτω πριν διαλυθεί στον αέρα και κάνει βουτιά 31.000 ποδιών!

Ακόμα δεμένοι στα καθίσματά τους, πολλοί από τους επιβάτες πετάχτηκαν έξω από το αεροσκάφος, όταν εκείνο άνοιξε στα δυο και η ουρά αποσπάστηκε από το υπόλοιπο κομμάτι. Η δίνη που δημιουργήθηκε, τους “ρούφηξε” ως το θάνατο. Δυο φορές, απότομα, το αεροπλάνο ανέβηκε 3.000 πόδια σε τρία δευτερόλεπτα, πριν κάνει βουτιά 3.000 ποδιών λίγες στιγμές μετά και εξαφανιστεί από τα ραντάρ μέχρι που τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν στην έρημο του Σινά.

Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως ενώ Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως ένας από τους δορυφόρους τους εντόπισε μια παράξενη λάμψη στον αεροδιάδρομο όπου κινούνταν το μοιραίο Airbus της ρωσικής εταιρίας. Κάτι που αν ισχύει οδηγεί, ξανά, στο συμπέρασμα πως υπήρξε έκρηξη στο αεροπλάνο. Αυτό μπορεί να ήταν εξαιτίας μιας βόμβας, που θα σήμαινε πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ή για έκρηξη στη δεξαμενή καυσίμων ή τεχνική βλάβη σε κάποιον από τους κινητήρες.

Πηγή: daily mail – Φωτογραφίες: EPA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...