Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι με μεγάλη ένταση

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι με πολύ μεγάλη ένταση ο ΠΑΟ Καλυβίων κέρδισε μέσα στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αχελώο με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με φάουλ του Νίκου Καλοκαίρη στο 30΄, όμως ο Γιάννης Μπιτσικώκος ισοφάρισε στο 51΄ με εκπληκτικό γκολ και στο 65΄ ο Δημήτρης Ντόβρος χάρισε με κεφαλιά τη νίκη στην ομάδα του. Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα, 21 κίτρινες κάρτες, πολλές φωνές και μεγάλη ένταση μετά τη λήξη του.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν για να πιέσουν, όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Ανδριόπουλου. Κυρίως παίχτηκε παιχνίδι κέντρου, όμως στο 30΄ ο Στάθης Ζαλοκώστας κέρδισε το φάουλ στη γραμμή περίπου της περιοχής και ο Νίκος Καλοκαίρης το εκτέλεσε με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Ανδριόπουλου. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία φάση χωρίς αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να ζητούν έμμεσο σε μία φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία στο 49΄ με το Ρουσογιάννη από καλή θέση να σουτάρει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ανδριόπουλο και δύο λεπτά αργότερα ο Μπιτσικώκος έκανε όμορφη ενέργεια και ακόμα καλύτερο τελείωμα με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί “Γ” στο σουτ που επιχείρησε. Στη συνέχεια του παιχνιδιού είχαμε δύο μεγάλες διακοπές, η πρώτη σε πολύ δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Ζαλοκώστα από τον Τασούλη και η δεύτερη σε πολύ δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Νίκο Μυλωνά. Στο 65΄ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο να σεντράρει από αριστερά και το Ντόβρο με κεφαλιά να κάνει το 1 – 2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν αρχικά τον Ανδριόπουλο και στη συνέχεια τον Κατερινόπουλο που πέρασε αλλαγή στο 78΄. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αγκωνιά του Αϋφαντή στον Παπαδόπουλο, ενώ στο 92΄ έγινε η φάση που ξεσήκωσε τους γηπεδούχους με τον Αλεξάκη να βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή και το Ματσούκα να τον τιμωρεί με κίτρινη για θέατρο. Στο βίντεο του αγώνα το οποίο κοιτάξαμε η φάση δε φαίνεται καθαρά, καθώς η πλάτη του διαιτητή και του Βαγενά είναι μπροστά και δε φαίνεται αν υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο παικτών. Ο Ματσούκας είναι πολύ κοντά στη φάση, ενώ η πιθανότητα επαφής υπάρχει, με τον Αλεξάκη να προσπαθεί να συνεχίσει τη φάση και στη συνέχεια να βρίσκεται στο έδαφος σε μια πολύ δύσκολη φάση, με το βίντεο να μην τη διαφωτίζει.
Μετά το τελικό σφύριγμα υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών και ανθρώπων των δύο ομάδων.
Σε ένα πολύ δύσκολο διαιτητικά παιχνίδι με αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις δεν απέφυγε τα λάθη η τριάδα των Ματσούκα, Κασσαβέτη και Χουλιάρα.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Καραλή ο Τσώνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
Ο Τσώνης περνάει κάθετα στο Στάθη Ζαλοκώστα ο οποίος πασάρει αριστερά στο Μπαμπάτσικο που από πλάγια σουτάρει άουτ.
23΄ Μακρινό σουτ του Τσώνη ο Ανδριόπουλος δείχνει να ελέγχει, όμως δεν υπολογίζει σωστά και διώχνει σε κόρνερ.
27΄ Φάουλ του Τασούλη η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Αρκουμάνη που μέσα από την περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.
30΄ Γκολ. Ο Νίκος Καλοκάιρης σουτάρει φάουλ από τη γραμμή περίπου της περιοχής, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 0.
35΄ Κόρνερ του Μπιτσικώκου ο Νταλαπέρας πιάνει την κεφαλιά και ο Λευτέρης Καλοκαίρης διώχνει με κεφαλιά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
41΄ Σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά ο Αρκουμάνης σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρει και να αποκρούει ο Μπούτιβας.
45΄ Σέντρα του Καραλή από δεξιά ο Βαγενάς πιάνει την κεφαλιά και διώχνει ο Πύθουλας.
49΄ Κόρνερ του Καραλή από δεξιά η μπάλα περνάει και φτάνει στο Ρουσογιάννη που από αριστερά μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.
51΄ Γκολ. Ο Μπιτσικώκος κάνει ωραία ενέργεια, περνάει το Μπέτσικα και με τρομερό σουτ στέλνει τη μπάλα στο δεξί “Γ” του Μπούτιβα κάνοντας το 1 – 1.
53΄ Ο Μυγδάκης πασάρει στον Αρκουμάνη που σουτάρει με το Μπούτιβα να αποκρούει.
54΄ Σουτ του Τασούλη έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
59΄ Ο Νίκος Καλοκαίρης με κεφαλιά πάσα βρίσκει το Ρουσογιάννη που από πλάγια δεξιά σουτάρει άουτ.
61΄ Ο Ρουσογιάννης πασάρει στο Ζαλοκώστα που κάνει το γύρισμα από αριστερά, ο Τσώνης σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κοντράρει στο Νταλαπέρα.
63΄ Σουτ του Νίκου Καλοκαίρη από δεξιά μέσα στην περιοχή φεύγει άουτ.
65΄ Γκολ. Σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά ο Ντόβρος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπούτιβα για το 1 – 2.
66΄ Σέντρα – σουτ του Ζαλοκώστα διώχνει σε κόρνερ ο Ανδριόπουλος.
75΄ Σουτ του Ντόβρου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπούτιβας.
86΄ Κόρνερ του Ζαλοκώστα ο Αϋφαντής με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
90΄ Σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη μέσα από την περιοχή, κοντράρει στον Αριστόπουλο και η μπάλα φεύγει κόρνερ.
91΄ Απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΑΟΚ η μπάλα φτάνει στον Αριστόπουλο που σουτάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
92΄ Ο Αλεξάκης βρίσκεται στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και το Ματσούκα να δίν ει κίτρινη για θέατρο.
95΄ Ο Βαγενάς πασάρει στο Λευτέρη Καλοκαίρη που από πλάγια δεξιά σουτάρει άουτ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας):
Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Ε., Μπαμπάτσικος, Μπέτσικας (55΄ Αλεξάκης), Αϋφαντής, Βαγενάς, Ρουσογιάννης (83΄ Σαγάνας), Καραλής Ι. (77΄ Τσούμαρης), Καλοκαίρης Ν., Τσώνης, Ζαλοκώστας Ε.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος (78΄ Κατερινόπουλος), Μυγδάκης, Διονυσάτος, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Πύθουλας (50΄ Ντόβρος), Παπαδόπουλος, Αριστόπουλος, Αρκουμάνης (71΄ Κοκοσούλας), Τασούλης, Μπιτσικώκος.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...