Νίκη… μισή πρόκριση η Ουγγαρία

Τρίτη 14/06/2016 – 21:16Η Αυστρία είχε τα ονόματα, αλλά η Ουγγαρία την… δίψα για τη νίκη και τη διάκριση.
Οι Αυστριακοί μπορεί να τα έχουν με τη τύχη τους, αφού είχαν από πολύ νωρίς δοκάρι με τον Αλάμπα, αλλά στη συνέχεια έγιναν θήραμα των Μαγυάρων που έδειξαν πως ήθελαν παραπάνω το «τρίποντο» και το πήραν επικρατώντας με σκορ 2-0.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αυστρία και την Ουγγαρία με τους πρώτους να έχουν δοκάρι στο 38ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης μετά από δυνατό σουτ του Νταβίντ Αλάμπα με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.
Όσο καλά ξεκίνησε το ματς τόσο κακή ήταν η συνέχειά του, αφού όσο πέρναγε ο χρόνος ο ρυθμός έπεφτε και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνη στιγμή στην αντίπαλη εστία.
Έπρεπε να φτάσουμε στο 35′ μέχρι να δούμε τον Ντράγκοβιτς να στρώνει με το κεφάλι στον Γιουνούζοβιτς και αυτός να πιάνει σουτ στην κίνηση που απόκρουσε με δυσκολία ο Κίραλι! Η απάντηση από την Ουγγαρία ήρθε στο 41′ όταν το σουτ του Τζούτζακ από πλάγια θέση πέρασε έξω.
Ωστόσο, στο 43′ οι Αυστριακοί έφτασαν και πάλι πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Αρναούτοβιτς μπήκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή από αριστερά, γύρισε παράλληλα την μπάλα, ο Χάρνικ έκανε «τσαφ» και έστειλε την μπάλα έξω, ενώ ο Κίραλι ήταν εκτός θέσης! Έτσι το πρώτο μέρος έληξε 0-0.
Το δεύτερο 45λεπτο δεν ξεκίνησε το ίδιο εντυπωσιακά, όπως το πρώτο. Όμως είχε γκολ και αυτό ανήκε στους Ούγγρους που άνοιξαν το σκορ στο 62′ με τον Σαλάι, ο οποίος έγινε αποδέκτης έξυπνης μπαλιάς του Κλάινχαϊσλερ και προλαβαίνοντας τον Άλμερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αυστρίας.
Όμως «ενός κακού μύρια έπονται». Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Αυστριακούς στο 66′ όταν ο Ντράγκοβιτς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ουγγαρία που σε μία αντεπίθεσή της στο 87′ «έγραψε» το 2-0 με τον Στίμπερ, ο οποίος πλάσαρε πανέμορφα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Oι εντεκάδες:
Αυστρία (Μαρσέλ Κόλερ): Αλμέρ, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Φουχς, Αρναούτοβιτς, Αλάμπα, Γιουνούζοβιτς, Χάρνικ, Μπάμγκαρτλινγκερ, Κλάιν, Γιάνκο
Ουγγαρία (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Καντάρ, Φιόλα, Τζούτζακ, Νάγκι, Σαλάι, Γκέρα, Νέμεθ, Κλάινχαϊσλερ, Γκούζμικς
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...