Ναυπακτιακός Αστέρας: Νέος πρόεδρος ο Ντίνος Τσουκαλάς.(videos & photos)

Με την 4η τελικά γ.σ των φίλων του Ναυπακτιακού Αστέρα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Ξενία,προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο για τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

-Το νέο δ.σ. της ομάδας

Νέος πρόεδρος ο Ντίνος Τσουκαλάς,ενώ την νέα προσπάθεια που έχει τη στήριξη όλων,θα πλαισιώνουν οι:

Aντιπρόεδρος:Βαγγέλης Κυρίτσης

Γενικός γραμματέας:Δημήτρης Χολέβας

Ταμίας:ΓιώργοςΚαλαβρουζιώτης

Γενικός αρχηγός:Τάσος Σωτηρόπουλος

Mέλη οι Βασίλης Νικολέττος,Χαράλαμπος Καρβούνης, Γιώργος Δημητρόπουλος και o Θωμάς Νικολάου ως εκπρόσωπος του συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας.

-Ο νέος πρόεδρος Ντ.Τσουκαλάς.

Στη σύντομή ομιλία του ο Ντίνος Τσουκαλάς ανέφερε ότι με συγκεριμένους ανθρώπους  πάμε την ομάδα μπροστά,με στόχο να υπάρξει διοίκηση και να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική ώστε να μετέχει στο νέο πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Την  έμπρακτη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής στην ομάδα διεμήνυσε και ο νεοεκλεγής σύμβουλος με την νέα δημοτική αρχή και κατά τα φαινόμενα νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς.

Ο κ. Σιαμαντάς αποκάλυψε μάλιστα ότι έχουν  ήδη γίνει πρώτες συζητήσεις με την νέα διοικηση και έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα ,χωρίς όμως να διευκρινήσει κάτι περισσότερο.

-Ο απερχόμενος πρόεδρος Αθ.Αλμπάνης

“Καλή δύναμη και καλή επιτυχία” στη νέα προσπάθεια ευχήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Αθ.Αλμπάνης,ζητώντας παράλληλα συγγνώμη “αν στενοχώρησε κάποιους”,ενώ το ζητούμενο συμπλήρωσε είναι να προκύψει τελικά μια διοίκηση η οποία θα δώσει στην ομάδα αυτά που πραγματικά αξίζει.

003 005 006 007
021 026



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αρχίζει επιτέλους να ξεδιπλώνεται το όραμα της νέας δημοτικής αρχής !!!!!!!!! Σύψας κατρωνιάς Σιαμαντάς Σαλαμούρας, λείπει το άλλο μεγάλο πουλέν ο Κοτσανάς. Ακούστηκε ότι το όραμα είναι η Α’ ΕΘΝΙΚΗ. Επιτέλους στο πηδάλιο του δήμου βρίσκονται άνθρωποι καλλιεργημένοι που θα σπρώξουν την πόλη μας στο μέλλον που πραγματικά της αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...