Ναύπακτος: Η πόλη που “μαγνητίζει” τους Κite-serfurs της Ελλάδας

Προορισμός των απανταχού επίδοξων Kite-serfurs τείνει να μετατραπεί η Ναύπακτος,που τα τελευταία χρόνια,χάρη στις επίμονες προσπάθειες κάποιων ανθρώπων έχουν μετατρέψει ως προορισμό για το άθλημα αυτό την περιοχή μας.

Τελευταία η πόλη μας απέκτησε και ένα κατάστημα λιανική πώλησης εξοπλισμού αλλά και εκμάθησης αυτού του συναρπαστικού σπορ και η εκ των 4 ιδιοκτητών Μαριβάσια Πενταρά μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews γύρω από αυτή την προσπάθεια,το σπορ και τις ιδιαιτερότητές του,τους κανόνες ασφαλείας,αλλά και τον μέλλον.Μίλησε για την Ναύπακτο και τις δυνατότητες που έχει ως σημείο ενδιαφέροντος για το Kite-surf,ενώ για τις απαιτήσεις του μίλησε και ένας Kite-surfer που επισκέπτεται για δεύτερη φορά την πόλη της Ναυπάκτου και την θεωρεί τόπο ιδανικό για την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη η κοπέλα από που είναι εγώ έρχομαι εδώ και δέκα χρόνια στη ναυπακτο για kite!!! Πως ξεκίνησε από πέρυσι ????

    • Εγώ απο το 2005 κανω στην ναυπακτο kitesurf και αυτοί η οποίοι ειναι εκει καθημερινά και βοηθούν τους πάντες να μάθουν ειναι τα αδέρφια Νίκος και Λαμπρός Κατσινικας. Ειναι οι μόνοι ναυπακτιοι απο το 1999 και οι μόνοιι που εχουν κανει μαθηματα σε όλον το κοσμο. Οποτε εσείς που νομίζετε οτι τωρα ξεκίνησαν τα μαθηματα κάνετε λαθος. Απλως ποτε δεν ενδιαφέρθηκατε να μάθετε τι γίνετε.

      • ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΟΝΙΑ .ΦΙΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ .

    • ΠΙΑ ΑΜΣΤΕΛ ?????? ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗ ΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΑ ……..ΣΕΡΡΕΣ

  2. Ανωνυμοι ολου του κοσμου στο video το κοριτσι λεει οτι Ξεκινησε να γινετε γνωστο και οτι τωρα ειναι σε Εξαρση! Τα 2 αδερφια που ειναι κ φιλοι μας ειναι οι πρωτοι που κανουν kitesurf στην περιοχη! Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ! Κ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  3. Λάθος βίντεο είδες…..Σεβαστείτε τους λοκαλ τις Ναυπάκτου που αφιερώνουν χρόνο και προσωπική εργασία για να υπάρχει αυτο το σποτ μην τα ισοπεδώσετε όλα

    • Ο χρονος και η εργασια που αφιερωνετε παιδια? Εσκισα τον αετο μου το σαββατο απο τα ξυλα στην παραλια. Junkpark ονομα και πραμα. Χιλιες φορες δρεπανο κι ας πληρωνω τη γεφυρα

  4. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. ΛΟΚΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΚΑΛ, ΠΑΤΡΙΝΟΣ, ΑΘΗΝΑΙΟΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ! ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΩΝ EVENT KAI OTI ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΟΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!
    ΤΙ ΛΟΚΑΛ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ?! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!
    ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ JUNKLAND!

  5. Τόσα χρόνια στην Ναύπακτο δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για το καιτ, που μπορείς να το μάθεις , πως μπορείς, και αν πρέπει να είσαι κομμάτια ή όχι για να το κάνεις. Ώσπου μια μέρα μέσα στο κέντρο της πόλης μου βλέπω ένα μαγαζί με σανίδες, μπήκα μέσα και μου έλυσαν όλες τις απορίες. Τα παιδιά είναι ΣΟΥΠΕΡ, ο Νιονιος σου παίρνει τα μυαλά και το μαγαζί? Μαγαζαρα!
    Μπράβο στα παιδιά της Ναυπάκτου που μέχρι τώρα προσπαθούσαν, τώρα όμως ήρθε η ώρα για εξέλιξη!

  6. Μαλον ηρθες χτες στην ναυπακτο γιατι τα αδερφια κατσινηκα κανουν kite απο το 1999 αν ηθελες θα πηγενες να τους βρεις και να σου πουν και να σε μαθουν οπως κανουν μεχρι και σημερα

  7. Το βίντεο είναι για να διαφημίσει κάποιο κατάστημα , αν κατάλαβα καλά…εύχομαι καλές δουλειές. Θα περίμενα από την κύρια στο βίντεο νας μας έλεγε δύο λόγια για την εκπαίδευση που παρέχεται στους νέους αθλητές , αν υπάρχει κάποια πιστοποίηση στους εκπαιδευτές ….

  8. Μαλλον ζεεις καπου αλλου γιατι τα αδερφεια κατσινηκα κανουν kite απο 1999 αν ηθελες να μαθεις η να κανεις θα πηγενες στην παραλια γιατι οποιος ηθελε να μαθει τον εμαθαν…δεν κατακρινει κανενας που ανοιξε μια νεα επιχηρισει απλα επινθυμιζουμε οτι το kite υπαρχει απο το1999 στην ναυπακτο και πρεπει να σεβομαστε τους ναυπακτιους…

  9. Μαρία από Αθήνα κι όλοι οι παραπάνω ανώνυμοι και επώνυμοι.. Αρχικά θα ήθελα να πω ότι όταν δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα που αναφέρονται στα ανωτέρω σχόλια, καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε και πώς το καταγραφουμε. Ας κρατήσουμε ένα πιο υψηλό επίπεδο.
    Όσον αφορά την πόρτα που προαναφερθηκε, εάν έρθει κανείς μία βόλτα στην παραλία, θα καταλάβει το λόγο που υπήρχε. Φέτος λοιπόν το πολύ όμορφο κιόσκι που υπήρχε, υπέστη βανδαλισμό ή καλύτερα θα πω αφανισμό… Ας βάλουμε ένα χεράκι βοηθείας για την συμμόρφωση του χώρου. Ας δείξουμε την παιδεία των αθλητών, που όλοι μας έχουμε!
    Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα που μας προσφέρει απλόχερα ΗΛΙΟ ΑΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!! Ας το απολαύσουμε με ΣΕΒΑΣΜΟ!
    Όλοι χωράμε στην παραλία.. ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ σε ντόπιους και νεοφερτους, με πολύ KITESURF και ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...